Catalá dona a llum al seu segon fill una setmana després de guanyar les eleccions

La cap de llista del PP en l'Ajuntament de València ha compartit la notícia amb una foto de la mà del seu fill: "Algun dia et contaré el que hem sigut capaços de fer junts. Benvingut al món, Francesc. La meua vida sencera"

Foto compartida per Català a Twitter donant-li la mà al seu fill nounat
Foto compartida per Catalá en Twitter donant-li la mà al seu fill nounat / Twitter: @mjosecatala

L'alcaldable de València, María José Catalá, ha donat a llum un xiquet, el seu segon fill, i té previst acudir al ple de la seua investidura com a alcaldessa que tindrà lloc el dissabte, 17 de juny.

L'exalcaldessa de Torrent, de 42 anys, ja va ser mare d'una xiqueta el 2021 i tenia previst que el part quasi coincidira amb el ple d'investidura de l'Ajuntament de València, al qual serà confirmada com a alcaldessa de la ciutat.

Segons fonts del PP de València, el fet que acabe de donar a llum "no condiciona gens" el ple d'investidura, en el qual "podrà estar".

La cap de llista del PP i guanyadora de les eleccions, que estava embarassada de huit mesos en la recta final de la campanya, ha compartit en Twitter la notícia amb una foto de la mà del seu fill i aquest text: "Algun dia et contaré el que hem sigut capaços de fer junts. Benvingut al món, Francesc. La meua vida sencera".

Durant la precampanya, ja va avançar que si es convertia en alcaldessa de València volia bolcar-se "ràpidament" en la seua ciutat, per la qual cosa s'agafaria "una baixa més reduïda".

"El meu metge s'ha fet Instagram per a seguir-me i veure quina cara faig" perquè "sí que està una mica preocupat, però jo no", va afirmar Catalá.

De fet, en l'acte central de campanya, en la plaça de bous, embarassada de huit mesos, en les primeres files de la plaça hi havia una ginecòloga, una matrona, dos infermers i un metge, simpatitzants del partit, per si la calor donava algun esglai a la candidata.

També et pot interessar

stats