Carrasco (PP): "Vull portar polítiques per a abaixar impostos i ajudar les famílies"

La candidata del PP a l'alcaldia de Castelló de la Plana aspira a governar en solitari, però no descarta acords puntuals, perquè "el carrer ens demana consens, volen solucions i no confrontació"

Begoña Carrasco a 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

La portaveu del grup municipal popular a l'Ajuntament de Castelló de la Plana i candidata del PP a l'alcaldia, Begoña Carrasco, ha destacat que tenen molts projectes i estan preparats per a governar, perquè n'hi ha "molta faena a fer a Castelló".

És per això que està treballant per a oferir la millor candidatura als castellonencs. "El PP és el que més es pareix a Castelló, a la nostra terra i a la nostra gent", ha dit a Les notícies del matí.

Els objectius de Carrasco són portar avant "polítiques per a abaixar impostos i ajudar les famílies i no imposar sistemes recaptatoris" com l'actual govern municipal.

La líder del PP considera que les prioritats de l'equip de l'alcaldessa socialista Amparo Marco estan "molt allunyades dels castellonencs perquè no xafen el carrer".

Així ha criticat algunes actuacions, com ara la retirada de la creu del parc de Ribalta, que ha costat 80.000 euros, quan "era una creu que no molestava ningú i que és un símbol cristià que en 1979 es va resignificar per a homenatjar totes les víctimes sense distinció".

Begoña Carrasco ha dit no entendre que es gaste els diners dels castellonencs així, quan hi ha moltes famílies que no arriben a final de mes. "Nosaltres estem en contra dels governs del PSOE, Compromís i Podem que es dediquen a desenterrar el passat en comptes de lluitar pel present i planificar el futur".

"Hem empalmat una pandèmia, amb crisi i inflació i els castellonencs es troben que el seu govern els posa 65.000 multes amb les càmeres del centre i 10.000 amb els radars"

També s'ha mostrat molt crítica amb el sistema de càmeres del centre i els radars de les rondes per a controlar el trànsit que és un mer sistema recaptatori. "Hem empalmat una pandèmia, amb crisi i inflació i els castellonencs es troben que el seu govern els posa 65.000 multes amb les cameres del centre i 10.000 amb els radars".

El PP proposa com a alternativa el sistema del control del centre amb bol·lards que ja estava abans i radars dissuasius però no recaptatoris.

"La lluita contra la violència de gènere és una línia roja"

La candidata del PP ha explicat que el seu equip aspira a governar en solitari i ha defensat la proposta d'Alberto Núñez Feijóo d'atorgar per llei els governs municipals a la llista més votada.

Així, no descarta liderar un govern monocolor amb acords puntuals amb altres partits perquè "el carrer ens demana consens, volen solucions i no confrontació". Això sí, amb un avís als possibles socis: "la lluita contra la violència de gènere és una línia roja".

També et pot interessar

stats