Génova confirma oficialment Barcala, Carrasco i Catalá com a caps de llista del PP valencià

Són els únics caps de cartell que repeteixen en una llista de cinquanta candidats aprovada aquest divendres per a les eleccions municipals

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, en un acte amb els candidats del partit a les eleccions autonòmiques
El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, en un acte amb els candidats del partit a les eleccions autonòmiques / Partit Popular

El comité electoral nacional del Partit Popular ha aprovat aquest divendres els candidats de capitals de província que la formació presentarà a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Aquest òrgan, que presideix el vicepresident de la Xunta de Galícia, Diego Calvo, s'ha reunit per a aprovar tant els caps de cartell a les cinquanta capitals de província, com els tres candidats a les diputacions forals. En total, presenta vint dones i trenta homes, la qual cosa suposa un 40% de dones. 

En concret, la Comunitat Valenciana és l’única on repeteixen tots els candidats. Així, encapçalen de nou les llistes Luis Barcala, actualment alcalde d’Alacant; María José Catalá, síndica del PP a les Corts, secretària general del PP en la Comunitat Valenciana i regidora i portaveu del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de València, i Begoña Carrasco, portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló. 

Segons ha informat el PP, aquesta decisió se suma a l'adoptada el dimecres de la setmana passada per aquest mateix òrgan d'aprovar les candidatures autonòmiques del PP, que en el cas de la Comunitat Valenciana encapçala el líder dels populars valencians i president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón.

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, els presentarà diumenge que ve en un acte a Madrid, en el qual també participaran la presidenta de la comunitat, Isabel Díaz Ayuso, i l'alcalde de la capital, José Luis Martínez-Almeida.

També et pot interessar

stats