Feijóo assegura que si Mazón substitueix Puig "hi haurà un canvi polític a Espanya"

El president del PP ha posat la Comunitat Valenciana en el punt de mira de la política estatal en un acte del partit a Saragossa

Feijóo en l'acte d'aquest dissabte a Saragossa
Feijóo en l'acte d'aquest dissabte a Saragossa / Alberto Núñez Feijóo (@NunezFeijoo)

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha fet una menció especial a la Comunitat Valenciana per ser un dels "quatre grans motors" electorals per població a Espanya en un acte celebrat aquest dissabte a Saragossa.

Així, el president popular ha dit que, "si el motor de València funciona i Carlos Mazón és el president de la Generalitat, segur que hi haurà canvi polític a Espanya". Les declaracions arriben un dia després que Feijóo estiguera precisament a València, en l'homenatge a Manuel Broseta amb motiu del 31é aniversari de l'assassinat per ETA.

En l'acte d'aquest dissabte, on el PP ha presentat els candidats autonòmics als comicis, el popular ha deixat clar que el partit aspira a "governar des de la majoria" i a "no deixar-se sotmetre" per les minories que "circumval·len" al Partit Popular, en al·lusió a Vox.

Aquesta ha sigut l'única referència vetlada al partit de Santiago Abascal, perquè el president del PP no ha fet cap esment a la polèmica oberta a Castella i Lleó per les mesures antiavortament que va presentar aquesta setmana el vicepresident de la regió, Juan García-Gallardo.

Des de Saragossa, unes hores abans, el president de Castella i Lleó, el popular Alfonso Fernández-Mañueco, ha insistit davant els mitjans que les mesures són voluntàries i ha negat que s'obligue les dones que vulguen avortar en un centre públic a escoltar el batec del fetus o fer-se una ecografia 4D.

També et pot interessar

stats