PowerCo traslladarà el domicili social de Madrid a València

El centre de formació Campus Battery serà annex a la gigafactoria i disposarà de 21.000 metres quadrats, ampliables a 42.000

El president de la Generalitat, Ximo Puig, juntament amb els directius de PowerCo
El president de la Generalitat, Ximo Puig, juntament amb els directius de PowerCo / GVA

Els directius de l’empresa PowerCo, filial del Grup Volkswagen responsable de la futura gigafactoria de bateries de Sagunt, han informat aquest dilluns el president de la Generalitat, Ximo Puig, de la seua intenció de traslladar la seu social de la companyia —que estava a Madrid des que es va crear la societat abans d'haver triat l'emplaçament de la planta— a València. Així li ho han fet saber en una reunió que el cap del Consell ha mantingut amb el CEO de l’empresa, Thomas Dahlem, el director financer, Javier Rivera, i el director de recursos humans, Alexander Dittrich, a les oficines que PowerCo té a València. 

En la trobada s'han abordat els avanços en la col·laboració conjunta de la Generalitat i la filial de bateries de Volkswagen per a accelerar tot el procés de posada en marxa de la gigafactoria de Sagunt, un d’ells, el trasllat de la seu social de l’empresa, segons ha comunicat el Consell al final de la reunió.

Puig ha agraït la confiança de PowerCo en la Comunitat Valenciana i la seua ferma voluntat de convertir-se en una empresa activa en el teixit econòmic valencià. Afirma que es tracta d’una decisió transcendental perquè suposa un nou pas de PowerCo “per ser un actiu fonamental del hub de la mobilitat sostenible del sud d'Europa que s'està constituint a la Comunitat Valenciana”. Així mateix, considera que aquest pas reforça la imatge “d'estabilitat, seguretat jurídica, agilitat administrativa i eficiència” que ha situat la Comunitat Valenciana com “un territori d'inversió que està en l'objectiu de moltes empreses”.

D'altra banda, el president i els directius de PowerCo han compartit els avanços al Campus Battery que tindrà la seua ubicació definitiva en un sòl annex a la gigafactoria i que disposarà de 21.000 metres quadrats, ampliables a 42.000 metres quadrats. 

El cap del Consell ha destacat que el centre de formació professional formarà no sols els joves valencians que aspiren a treballar en la planta de bateries, sinó que l'objectiu és que siga el centre de referència per a tot el hub de mobilitat sostenible que s’està desenvolupant a la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats