Els dotze perfils laborals que busca Volkswagen per a posar en marxa la gigafactoria de Sagunt

Recursos humans, finances i administració centren les primeres contractacions en una planta que donarà treball a 3.000 persones

Un treballador de la planta de Volkswagen a Salzgitter (Alemanya)
Un treballador de la planta de Volkswagen a Salzgitter (Alemanya) / Volkswagen AG

PowerCo ES, la filial de Grup Volkswagen per a fabricar bateries, ha començat a publicar en el seu web quins són els primers perfils professionals que busquen per a treballar a la gigafactoria de Sagunt (Camp de Morvedre). Aquests s’engloben en les àrees de recursos humans, finances, administració, tecnologia de la Informació i operacions. 

L’empresa ha anunciat aquest dimecres que posava en marxa el procés de contractació d'especialistes qualificats per a la construcció i l'operativa de la gigafactoria. Per a dur-lo a terme, ha obert al centre de València la seua oficina per a les activitats a Espanya, des d’on dirigirà la construcció de la fàbrica espanyola de cel·les, que estarà connectada a la xarxa de gigafactories del grup el 2026.

La filial de Volkswagen detalla en les ofertes de treball que són una “oportunitat única” de formar part d’una empresa amb una “forta consciència sostenible i innovadora”, amb un entorn de treball “flexible, agradable i ambiciós”. No es detalla quin és el salari brut dels llocs, però sí que es matisa que es tracta de contractes indefinits i es donarà un “paquet retributiu competitiu”. 

Tampoc no s'especifica la quantitat de treballadors que busquen en cada àrea. En termes generals, és necessari parlar anglés i espanyol de forma fluida, i com a extra, tindre coneixements d’alemany. La data de començament dels treballs és per a l’1 de març d’enguany.  La multinacional remarca que els sol·licitants no seran discriminats per raó de “raça, color, religió, sexe, orientació sexual, identitat de gènere, origen nacional o discapacitat”. 

En concret, PowerCo busca aquests dotze perfils professionals: expert en entorns de treball digital; supervisor de producció; expert en digitalització de recursos humans; soci comercial de recursos humans; expert en compensacions i beneficis, projectes, processos i polítiques de recursos humans; expert en relacions laborals; expert en desenvolupament organitzacional; expert en mobilitat global; expert en oficina de gestió de projectes, Perte i despeses de capital industrial; expert en oficina de gestió de projectes, Perte i capacitació; i assistent d’administració d’oficina / secretari. 

L'empresa propietat del Grup Volkswagen, fundada el juliol de 2022, va firmar la setmana passada l'acord de compra d'un terreny de 130 hectàrees a Parc Sagunt II per a la construcció de la segona fàbrica de cel·les del grup a Europa. Es preveu crear més de 3.000 llocs de treball gràcies a la fàbrica, ha recordat l'empresa en un comunicat

També et pot interessar

stats