Pinterest acomiadarà a 150 persones, el 5% de la seua plantilla

La xarxa social ocupava, al tancament del tercer trimestre de l'any passat, a 4.000 persones

Pinterest
Pinterest / XanderSt (Shutterstock)

La xarxa social estatunidenca Pinterest acomiadarà 150 treballadors, dada que suposa el 5% de la seua plantilla, segons ha informat aquest dijous Bloomberg. Pinterest se sumarà a l'ona d'acomiadaments en el sector de les tecnològiques. Al tancament del tercer trimestre de 2022, Pinterest comptava amb 4.000 empleats.

“Estem introduint canvis organitzatius que ens permetran complir les nostres prioritats empresarials i la nostra estratègia a llarg termini”, ha dit una portaveu en un comunicat. “Tots els empleats afectats han contribuït a Pinterest, per la qual cosa, durant aquesta transició, estem compromesos a donar-los suport amb indemnitzacions, prestacions i altres serveis”, ha afegit.

Pinterest s'uneix, així, a la dinàmica de reestructuració en el sector tecnològic, i se suma a empreses com Microsoft, amb 10.000 acomiadaments; Amazon, amb 18.000 (incloent-hi una primera ronda al novembre de l'any passat); Meta, amb 11.000 despatxaments; Salesforce, amb 7.000; o la sueca Spotify, amb 600 persones que passaran a engrossir les llistes de la desocupació.

També et pot interessar

stats