Pina obri un comerç d'aliments després d'una dècada sense tindre'n cap al poble

La Tiendica de Pina ofereix als veïns la possibilitat de fer la compra sense haver d'eixir del poble

La Tiendica de Pina
La Tiendica de Pina / Europa Press

Pina ofereix als seus veïns la possibilitat de fer la compra sense haver d'eixir del poble després que haja obert la Tiendica de Pina, després de quasi una dècada sense una botiga al poble.

María Ángeles Múrria, alcaldessa de Pina (Alt Palància), ho ha aconseguit després d'"anys de treball, molta obstinació i esforç fins a disposar de l'espai, arribar a acords i comptar amb els fons suficients per a fer realitat un somni que hui ja és tangible".

Ho ha assolit amb productes que es venen "a preus tan competitius com els que es pot trobar un veí de Castelló de la Plana o València al supermercat del cantó", ha apuntat la primera edil.

La botiga s'ha obert gràcies a l'acord amb la veïna cooperativa de Viver (Alt Palància), de manera que els productes arriben al poble sense increment de costos per a la butxaca dels ciutadans.

Els veïns ja no estan obligats a agarrar el cotxe per a omplir el rebost amb aliments i, al final, l'assoliment és de tot el poble, perquè Pina guanya en qualitat de vida amb este recurs bàsic i prestem un servei de gran utilitat que permet fixar població María Ángeles Murria - Alcadessa de Pina

"L'interior és una oportunitat. Així ho creiem els que vivim a Pina, i per a això treballem des de l'ajuntament cada dia", ha apuntat l'alcaldessa, que ha afegit que "el poble té motius més que sobrats per a ser destí i llar, però per a fer-ho possible cal lluitar contra les limitacions i defensar les oportunitats".

La Tiendica de Pina presta servei dissabtes i diumenges. "Es pot encarregar la compra de manera que el cap de setmana es pot recollir i resulte molt més pràctic", ha indicat l'alcaldessa.

"Els veïns ja no estan obligats a agarrar el cotxe per a omplir el rebost amb aliments bàsics i al final l'assoliment és de tot el poble, perquè Pina guanya en qualitat de vida amb este recurs bàsic. Acostem fins a les llars dels nostres veïns productes de primera necessitat i prestem un servei de gran utilitat que permet fixar població", ha subratllat.

Perquè, tal com ha relatat l'alcaldessa, "ací es treballa cada dia per a frenar la despoblació i assoliments com este són objectius vertebrals en la defensa dels interessos de l'interior".

També et pot interessar

stats