Pina recupera la botiga d'alimentació després d’una dècada tancada

La Cooperativa de Viver ha impulsat la iniciativa amb l’objectiu de proporcionar serveis de proximitat als pobles i donar qualitat de vida a les persones de l’entorn rural

Imatge de l'interior de La Tiendica de Pina
Imatge de l'interior de La Tiendica de Pina / Ajuntament de Pina - Facebook

La cooperativa agroalimentària de Viver ha posat en marxa a Pina —un xicotet municipi de l’Alt Palància amb 120 habitants— la primera botiga rural d'alimentació després de tancar l'únic establiment d'aquestes característiques fa vora una dècada. L’Ajuntament també ha col·laborat en la iniciativa, ja que ha proporcionat el local on s’ha establit el negoci. 

Durant la inauguració de La Tiendica de Pina, el president de la Cooperativa de Viver, David Carot, ha assenyalat que la iniciativa "naix de la vocació i l'aposta estratègica per a disposar de serveis de proximitat als pobles i donar qualitat de vida a les persones de l’entorn rural".

Es tracta d'un espai d'alimentació amb més de 700 referències de productes als mateixos preus que a la ciutat i amb un horari, diuen, “ambiciós” de dilluns a diumenge excepte el dimarts, que estarà tancada, per a donar servei també als habitants i visitants de cap de setmana. Així mateix, la botiga ofereix servei telefònic d'encàrrecs amb la finalitat de facilitar les compres a la clientela, que pot sol·licitar productes d'un dia per a un altre.

Aquest projecte compta també amb el suport de Consum i la seua divisió Charter pel que fa a la distribució dels aliments, si bé per grandària no disposa de totes les prestacions de la resta de supermercats que té la cooperativa. El Charter de Viver serà el que facilitarà la logística i farà d'enllaç amb la botiga de Pina.

També et pot interessar

stats