Així queda el programa de la Magdalena que la pluja obliga a refer

El mal oratge farà coincidir els actes d’inici i fi de la festa, la Cavalcada del Pregó infantil i el Magdalena Vítol! el mateix dia, el diumenge 27

Castelló 1
Les reines de les festes, amb l'alcaldessa, en un dels escassos actes que està permetent la pluja aquests dies / Patronat municipal de les Festes de Castelló

Castelló de la Plana celebrarà enguany una Magdalena històrica. No sols perquè recupera els festejos després de dos anys de la paràlisi obligada per la pandèmia o perquè celebre el 75é aniversari de la festa, ajornat des del 2020, sinó perquè el mal oratge ha obligat a refer tot el calendari festiu. Així, el dia del tradicional Magdalena Vítol!, que tanca la festa, es farà el pregó infantil ajornat dilluns per la pluja.

La cavalcada en què el pregoner Marc Osorio anirà recordant al veïnat l’inici de les festes fundacionals de la ciutat serà a les 10:30 hores del matí. Això implica suspendre el concert extraordinari de Magdalena que tenia previst la banda municipal a les 11, perquè els músics han d’estar en la Cavalcada del Pregó infantil.

Com ja ha ocorregut amb les actuacions musicals de la plaça Major, que s’han traslladat a la Pèrgola, el lliurament dels premis de gaiates, previst per a aquest dimarts a les 16:30 hores, es farà en aquest espai cobert.

També es faran en un lloc tancat les sessions de circ d’aquest dimarts i dimecres, que es traslladen al Palau de la Festa.

En aquests casos ha sigut possible reubicar en el calendari fester o als espais coberts els actes. Ara bé, altres activitats, com la Mostra Folklòrica, programada a l'aire lliure durant diversos dies de la Magdalena, i la Trobada juvenil de dansa i la Dansà infantil, previstes per al diumenge 27, queden ajornades.

Des de l’Ajuntament de Castelló han avançat que aquestes activitats se celebraran en una mateixa jornada del mes de maig.

El concurs de mascletaes no aconsegueix començar

Alguns actes d’aquest dimarts, com la mascletà i la Nit Màgica, es van suspendre dilluns davant les males previsions meteorològiques. A aquestes celebracions pirotècniques l’Ajuntament de Castelló ha afegit l’espectacle infantil previst a aquest dimarts de matí a la plaça de Santa Clara.

Potser tots aquests actes no siguen els únics que hagen de reubicar-se al calendari fester. Les previsions apunten a oratge inestable durant tota la setmana a Castelló de la Plana, el que podria comprometre també els actes programats cap al final de la setmana. 

També et pot interessar

stats