Nebulossa: “Hauríem volgut quedar en millor posició a Eurovisió, però no va ser el nostre objectiu”

El duo d’Ondara assegura, en arribar a Madrid, que va tindre sensacions “superbones” durant l’actuació que no es van correspondre amb les votacions

Els dos integrants de Nebulossa abans de començar la roda de premsa que han oferit a Madrid després de passar per Eurovisió
Els dos integrants de Nebulossa abans de començar la roda de premsa a Madrid després d’Eurovisió / À Punt NTC

“Òbviament, hauríem volgut quedar en una millor posició, però en cap moment va ser el nostre objectiu”. Així encaixava Nebulossa, el duo d’Ondara que ha representat Espanya en Eurovisió, els resultats del festival, en el qual ha quedat en la 22 posició dels 25 països participants en la final del festival.

Mery Bas i Mark Dasousa tornen de Malmö (Suècia) assegurant que van tindre sensacions “superbones” durant l’actuació, per això quan van començar les puntuacions i veien que l'estima no es corresponia amb els punts que rebien semblava que no anava amb ells: “Quan estàvem asseguts, veient la puntuació, era com que no anava amb nosaltres. Havíem rebut tant d'amor que després no es reflectia on estàvem mirant. Però bo, cal continuar avant”, ha dit Mery Bas en la roda de premsa que ha oferit a Madrid per a valorar els resultats del festival.

Els ondarencs van aconseguir sols trenta punts, dènou del jurat professional i onze de l’audiència, el que els va portar quasi fins al final de la taula de classificació, només per davant d’Eslovènia, Àustria i Noruega, que tancaven el rànquing dels 25 països que es van disputar la final de dissabte a la nit.

La vocalista del polèmic tema "Zorra" ha manifestat que la “pretensió” de Nebulossa el dia de la final era fer “una actuació digna”. No obstant això, afirmaven que quan estaven veient les votacions era com una realitat diferent de la viscuda als escenaris: “Era com que el que havíem viscut en l'escenari no ens representava”.

“Nosaltres no som persones competitives. Anàvem a conéixer gent, a tindre una nova experiència. Així va ser. Hem aprés un muntó de coses. La puntuació realment no té importància”, expressa Mark Dasousa, que afegia que una bona posició a Eurovisió era retornar el "regal" que els havia fet tota la gent que els ha donat suport en el camí cap a la final del festival.

El duo d’Ondara va comptar amb la participació de la bateria Ana Villa i els ballarins César Louzán i Iosu Martínez, que s'han mostrat “orgullosos” d'haver format part del projecte, que qualifiquen d'“irrepetible”.

Cal recordar que Suïssa es va coronar com al país guanyador de l’edició que fa 68 del festival amb "The Code", amb 591 punts. La segona posició del certamen ha sigut per a Croàcia i la tercera, per a Ucraïna. El vot del jurat l'ha guanyat Suïssa i el del televot, Croàcia, amb 337 punts. La d’enguany és la tercera victòria per a Suïssa en el certamen, després de l'edició inaugural i el triomf de Céline Dion el 1988.

També et pot interessar

stats