Nebulossa portarà la cançó "Zorra" al nou festival Fast Fest 2024 de Castelló el pròxim 29 de juny

El cartell es completa amb el pop electrònic de Ladilla Russa i els grups castellonencs Novio Caballo i Palmer

El grup Nebulossa, un dels nominats als Premis MIN, en el Benidorm Fest
El grup Nebulossa tocarà a Castelló de la Plana / Europa Press

El conjunt valencià Nebulossa, guanyador del Benidorm Fest 2024 i representant d'Espanya en el festival d'Eurovisió d'enguany, visitarà Castelló de la Plana de la mà del Fast Fest 2024, un nou festival que tindrà lloc el pròxim 29 de juny en el Recinte de Fires i Mercats, on cantarà la seua proposta eurovisiva: "Zorra".

El cartell es completa amb el pop electrònic de Ladilla Russa, ple d'humor i festa, amb cançons tan conegudes com "Macaulay Culkin" o "KITT y los coches del pasado", i els grups castellonencs Novio Caballo i Palmer. Les entrades estan disponibles amb un preu especial d'eixida de 22 euros més les despeses de gestió, segons ha informat l'organització en un comunicat. Encara queda per conéixer l'horari dels concerts que l'organització publicarà pels canals oficials.

Fast Fest 2024 es presenta, així, com una oportunitat per a veure Nebulossa, amb "poques dates de concerts anunciades". El festival aspira a ser la "cita ineludible" de l'estiu a Castelló de la Plana per a celebrar i gaudir el seu inici "de la millor manera possible", amb molta música i "assaborint ja el bon temps i les ganes de viure i ballar".

Fast Fest és un festival impulsat per l'empresa castellonenca Produccions Metrònom SL i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Castelló, l'Institut Valencià de Cultura, Mediterranew Musix i la Diputació de Castelló.

També et pot interessar

stats