“Estic en un bon moment”, el lema amb què Ondara es bolca amb Eurovisió

Edificis públics, balcons i comerços es decoren amb estrofes de "Zorra" i missatges de suport a Nebulossa, el duet local que representarà Espanya en el festival

La façana de l'Ajuntament d'Ondara decorat amb motius de Nebulossa i Eurovisió
La façana de l'Ajuntament d'Ondara decorat amb motius de Nebulossa i Eurovisió / Ajuntament d'Ondara

Els carrers d’Ondara, la localitat de Nebulossa, que representa Espanya en Eurovisió, ja evidencien el suport al duet que formen Mery Bas i Mark Dasousa i que es juga dissabte a la nit la victòria en este festival musical. Les pancartes amb estrofes de la cançó "Zorra", com “estic en un bon moment”, copen ja balcons i aparadors.

L’alcalde, José Ramiro, ha relatat que ja s'han instal·lat la pantalla gegant i l'escenari que presidiran la plaça de bous, on este dissabte, a partir de les 17 hores, hi haurà una gran festa que s’ha batejat com a Nebulossa Europarty. Des d’allà, el veïnat podrà seguir la gala d’Eurovisió, que se celebra a Malmö (Suècia).

Ara bé, sols podrà participar-hi el veïnat que ja tinga l’entrada, perquè ja no en queden. S’han venut les 3.400 localitats que es van posar a la venda.

“El poble s'ha bolcat amb Nebulossa i han decorat balcons i aparadors amb lemes de suport a Mery i Mark”, manifestava l'alcalde. Entre les façanes decorades, també està la de la casa consistorial, que ja llueix amb el nom del duet, globus blancs i garlandes brillants.

Per a este municipi de poc més de 7.000 veïns, l'elecció de Nebulossa ha passat de ser una “sorpresa” a constituir un èxit en si mateix per a la promoció nacional i internacional d’este poble de la Marina Alta, que ha nomenat Mery i Mark "ambaixadors en el món d'Ondara".

També et pot interessar

stats