Nebulossa homenatjarà ABBA amb el vestuari en Eurovisió 2024

"Esta picada d'ullet a ABBA per la victòria del 1974 no és només un detall estètic, sinó que representa una connexió amb el país amfitrió, Suècia, i amb la història del festival", ha detallat RTVE

Vestuari de Nebulossa per a Eurovisió
Vestuari de Nebulossa per a Eurovisió / RTVE

Nebulossa homenatjarà ABBA en Eurovisió 2024 en representació d'Espanya, amb un vestuari acampanat que remet al que va vestir el sextet suec quan es va alçar amb la victòria en el festival fa cinquanta anys amb "Waterloo".

Es tracta d'una de les claus de la seua actuació revelades després del primer assaig al Malmö Arena, a la ciutat homònima, de cara a la seua participació tant en la segona semifinal, prevista per al 9 de maig, com per a la final, el dia 11.

Segons ha recollit el web d'RTVE, que ha publicat diverses fotos, en el vestuari de la vocalista Mery Bas es mantenen alguns detalls que va portar en el Benidorm Fest al gener: color negre, mànegues bollades i el corset com a peça central en una evocació "subtil d'una dominàtrix".

Obra del dissenyador Michael Costello, que ha col·laborat amb estreles com Beyoncé o Jennifer Lopez, el vestit està dissenyat en vinil llis mat, adornat amb tires d'estràs, a joc amb la granota que porta l'artista que, com a gran novetat, incorpora camals acampanats.

"Esta picada d'ullet a ABBA per la seua victòria del 1974 no és només un detall estètic, sinó que també representa una connexió especial amb el país amfitrió, Suècia, i amb la història del Festival d'Eurovisió", ha detallat RTVE.

Una altra de les novetats que es pot apreciar en les imatges que han transcendit és que el sofà redó i encarnat que va acompanyar el duo d'Ondara en la seua actuació a Benidorm ara presenta una franja daurada central com a possible al·lusió a la bandera espanyola.

També et pot interessar

stats