L’Euroclub del Benidorm Fest acompanyarà Nebulossa a Malmö

El duet d’Ondara presentarà divendres una versió de Zorra amb la col·laboració de Gloria Trevi

Nebulossa presenta la seua fulla de ruta abans d'Eurovisió / RTVE

El Benidorm Fest exporta l'Euroclub i acompanyarà Nebulossa a Malmö en la setmana d'Eurovisió. Serà un concert per als eurofans, tres dies abans de la gran final, on participaran els oriolans Varry Brava, entre d'altres. També s'han desvelat aquest dimecres els detalls de la festa que Benidorm està preparant per a l'11 de maig, on actuarà l’anterior representant d’Espanya en el festival, la il·licitana Blanca Paloma.

Pintar la zeta en l'aire és ja un requisit cada vegada que els d'Ondara anuncien nous detalls del que passarà a Malmö. En els dos mesos que han passat des que partien de Benidorm, han tingut poc de descans i moltes emocions. La més sonada, l'actuació amb Gloria Trevi al Radio Music Hall de Nova York fa dues setmanes davant de l’assistència de 6.000 persones feren els cors de Zorra. De fet, aquesta actuació anticipava la col·laboració amb la cantant mexicana, que eixirà a la llum aquest divendres. 

En una roda de premsa celebrada hui, l’organització ha explicat que la primera cita de l’Euroclub serà el dimecres 8 de maig a la sala Inkonst de Malmö, a partir de les 19:00 hores. Hi participaran tres artistes de les tres edicions del Benidorm Fest com a convidats: Varry Brava, Miss Caffeina i Sharonne. 

El dissabte 11 de maig, la final d'Eurovisió es viurà com mai a l'Auditori Julio Iglesias de Benidorm, amb capacitat per a 5.500 persones. Serà a partir de les 16:00 hores, amb un concert de Blanca Paloma, Sofía Martín, José Otero, Noan, Mantra, Sharonne i Sofía Coll per a calfar l'ambient just abans de la final d'Eurovisió. L’entrada serà gratuïta 

Fins aleshores, a Mery i a Mark encara els queda una gira europea que passarà per Londres o Amsterdam per a promocionar la seua cançó mentre poleixen detalls. “Estem aconseguint guanyar el cor de molta gent. La proposta serà la mateixa, però hem de perfeccionar detalls com la coreografia o la veu”, assegura Mery. Perquè, a l'escenari de Malmö, pujaran en només cinc setmanes.

També et pot interessar

stats