Tot a punt a Ondara per a la gran nit de Nebulossa en Eurovisió

L’Ajuntament ha instal·lat una pantalla gegant a la plaça de bous municipal i ha organitzat una gran “eurofesta” que ja ha esgotat les entrades

Nebulossa posa en la cerimònia d'inauguració de la 68 edició d'Eurovisió, a Malmö (Suècia)
Nebulossa posa en la cerimònia d'inauguració de la 68 edició d'Eurovisió, a Malmö (Suècia) / Jessica Gow (EFE)

Ondara (Marina Alta) ja està preparada per a celebrar este dissabte la participació del duo Nebulossa en la final del festival d'Eurovisió, que enguany se celebra a Malmö (Suècia). L'Ajuntament ha preparat una pantalla gegant en la plaça de bous municipal perquè tot el poble puga gaudir en directe de la interpretació de "Zorra", tema que ja ha esdevingut tot un himne feminista.

El consistori ha organitzat una "eurofesta" apta per a tots els públics, que a partir de les cinc de la vesprada inclourà les actuacions musicals de Locomía i OBK, gastronetes i una zona infantil. Les més de 3.400 entrades posades a la venda ja s'han esgotat.

L'alcalde José Ramiro ha animat el veïnat a calfar motors engalanant els carrers d'Onda amb teles rosa, color característic de Nebulossa, i missatges de suport a Mery Bas i Mark Dasousa als balcons.

El consistori va concedir el títol honorífic d'ambaixadors d'Ondara a la parella el dia que es van acomiadar per a encetar el camí a Suècia, un reconeixement que serà confirmat en el pròxim ple municipal. "Estem contentíssims de veure que triomfen pel món", ha remarcat el primer edil ondarenc.

Cerimònia d'inauguració

Eurovisió 2024 es va vestir de gala este diumenge per a la desfilada inaugural dels representants dels 37 països que concursen, a excepció d'Israel, sumit en la seua ofensiva a Gaza.

La representant israeliana, Eden Golan, hauria optat per participar en un acte amb la comunitat jueva local el dia en què l'estat d'Israel homenatja les víctimes de l'Holocaust, segons han informat mitjans locals. Així, no ha xafat la catifa turquesa i ha evitat la primera trobada amb el públic.

Qui sí que ha desfilat ha sigut Mery, Mark i la resta de Nebulossa. Amb una posada en escena molt teatral, la vocalista ha llevat les cadenes de ferro amb què nugava els dos ballarins. El missatge no és gens subtil: "Cal trencar les cadenes i alliberar-se'n".

També et pot interessar

stats