Ondara i Benidorm ho donen tot per a celebrar la final d'Eurovisió

Els dos municipis han preparat concerts i moltes més activitats abans de l'actuació de Nebulossa

El poble d'Ondara s'uneix per a donar suport a Nebulossa en una gran festa / À Punt NTC

Dos municipis valencians viuen amb especial emoció la final del festival d'Eurovisió que se celebra este dissabte a Malmö i que porta als ondarencs Nebulossa i el seu ja icònic "Zorra" a representar Espanya davant de tot Europa. Les poblacions en qüestió són Ondara (Marina Alta), d'on són originaris els dos protagonistes de la nit, Mery Bas i Mark Dasousa, i Benidorm (Marina Baixa), el lloc on la carrera que culmina esta nit va començar amb la selecció del Benidorm Fest.

Ondara calfa motors des de primera hora de la vesprada amb la denominada Nebulossa Europarty, que se celebra a la plaça de bous municipal. L'organització ha hagut de penjar el cartell de complet després de vendre les entrades per a les 3.400 localitats en un municipi amb una població de poc més de 7.000 habitants.

Els grups Locomía i OBK, a les 19:00 h i a les 20:00 h, posen la nota musical a una macrofesta amb DJ, zona infantil i food trucks, que tindrà el seu punt culminant a la nit amb l'actuació de Mery Bas i Mark Dasousa i el repartiment de vots entre els diferents països.

Ondara s'ha rendit a "Zorra" i ha decorat multitud de balcons i aparadors amb lemes en suport als seus artistes més internacionals, com ara "Estic en un bon moment" i "Ondara amb Nebulossa".

A menys de cinquanta quilòmetres, a la capital valenciana del turisme i bressol del Benidorm Fest, l'Ajuntament ha organitzat una altra festa amb capacitat per a 4.000 assistents. L'espai elegit és l'auditori Julio Iglesias del parc de l'Aigüera, on hi ha pantalles gegants per a veure la final del certamen.

Allà tampoc falten els atractius per als eurofans, ja que estan previstos concerts d'artistes com Sofía Martín, José Otero, Noan, Mantra, Sharonne, Sofia Coll i l'última representant espanyola en Eurovisió, la il·licitana Blanca Paloma.

La gran festa de l'Euroclub ha arrancat a les 16:00 h , amb àrees destinades a fanzone, food trucks, marxandatge i relax perquè els assistents gaudisquen al màxim dels espectacles; tot amb entrada gratuïta, només limitada a l'aforament de 4.600 persones.

El regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles, ha assenyalat que "hi ha gent que no pot anar a Malmö i que ens ha dit que sí que vindran a Benidorm per a viure el festival”.

També et pot interessar

stats