Blanca Paloma rep l'escalfor de família i amistats a Liverpool

Els éssers estimats s'han desplaçat a la ciutat anglesa per a donar-li tot el suport i portar-li alguns amulets de gran valor sentimental

Blanca Paloma, rodejada de família i amistats a Liverpool / À Punt NTC

Ja està tot preparat perquè Blanca Paloma actue en el festival d’Eurovisió, que se celebra aquest dissabte a Liverpool. Però no està sola en aquesta aventura, perquè la família i amistats s’han desplaçat a la ciutat anglesa per a donar-li tot el suport possible en un dels moments més importants de la seua carrera artística.

A primera hora del matí diverses persones ja entonaven l'Eaea a les portes de l'hotel on s’allotgen la cantant il·licitana i el seu equip. Blanca Paloma ha eixit abans del que estava previst per a trobar-se amb els pares, germans, cosines i amistats.

Directament des de l’Altet, pedania d’Elx (Baix Vinalopó) d’on és la cantant, els familiars han portat diferents amulets de gran valor sentimental, entre altres el famós mantó de la seua àvia Carmen, a qui homenatja en la cançó. “A més, també hem portat uns brodats que feia la iaia valenciana i la medalla de Blanca Paloma de ma mare”, explica son pare, Fran Ramos, als micròfons d’À Punt Notícies. També hi ha hagut més sorpreses, perquè els eurofans desplaçats a Liverpool li han fet entrega d’una nina personalitzada i vestida com si fora la mateixa Blanca Paloma.

“Jo li he transmés que ho gaudisca i que no pense en res més, que per a nosaltres ja és guanyadora”, declara la mare de l’artista, María Carmen Baeza. Amb tota l'escalfor dels éssers estimats, Blanca Paloma ha tornat a entrar a l’hotel per a enfrontar les últimes hores abans de culminar aquesta gran aventura damunt de l'escenari de l'M&S Bank Arena de Liverpool.

També et pot interessar

stats