Blanca Paloma, després dels primers assajos a Liverpool: "La veu reflecteix l’estat anímic i jo estic feliç d’estar ací"

L’artista il·licitana assegura estar disfrutant del camí que l’ha portada fins a la final d’Eurovisió i agraeix que el seu poble s’haja bolcat en les manifestacions de suport

L'artista il·licitana, des de Liverpool, a quatre jornades de pujar a l'escenari de la final d'Eurovisió
L'artista il·licitana, des de Liverpool, quatre jornades abans de pujar a l'escenari de la final d'Eurovisió / À Punt NTC

Després dels primers assajos, ja sobre el terreny, a l’escenari de Liverpool que acollirà les actuacions dels artistes que participen en Eurovisió, la cantant Blanca Paloma, tot i admetre el cansament i el treball intens d’aquests dies, assegura estar "molt contenta" del camí que està recorrent. "És una passada de camí", afirmava en declaracions a À Punt.

A la pregunta de com afronta l’actuació de dissabte, quan competirà per coronar-se guanyadora d’aquest festival internacional, afirma que sempre segueix el consell de sa mare, qui li recomana que dorma bé i menge bé abans de les actuacions. No obstant això, es mostra convençuda que "la veu és el reflex de l’estat anímic". "Jo estic feliç d’estar ací, estic rebent molts ànims i estic molt feliç", afig l’artista il·licitana.

Arribarà dissabte a interpretar "EaEa" com a una de les participants més preparades i més habituades a afrontar el repte d’Eurovisió. No debades, representarà a Espanya en fructificar el segon intent per a aconseguir-ho, ja que l’any passat ja es va presentar al Benidorm Fest, el concurs nacional on s'escull la veu que representa a Espanya en Eurovisió, però no va resultar elegida.

Enguany, en canvi, en el segon intent, la seua fusió de flamenc i electrònica va seduir el jurat del Benidorm Fest i va emprendre la carrera cap a Eurovisió, on es mesurarà dissabte amb els representants de la resta de països.

Davant aquesta experiència, assegura estar preparada mentalment per a pujar a l’escenari dissabte: "Hi estic preparada, no sols pel que està passant, que ho estic vivint amb molta intensitat i molt de treball, sinó perquè moltes persones m’han transmés missatges que m’han fet canviar el meu concepte de treball", explicava ja des de terres britàniques.

Antonio Banderas em va dir, estima’l el teu treball. Quan estic cansada, em ve a la memòria allò Blanca Paloma

Entre aquests missatges, l’artista il·licitana recorda el que li va transmetre Antonio Banderas. "Em va dir ‘estima’l’. Quan el treball és dur, i estic cansada, em ve a la memòria allò. Recorde que Antonio Banderas em va dir que, per a les bones i les males, has d’abraçar el treball. Estic molt contenta de les ferramentes que estic adquirint en aquest camí, del qual estic aprenent", exposava.

Quan falten quatre dies per a estendre les ales sobre l’escenari de Liverpool, la cantant de la pedania de l’Altet, ha volgut agrair el suport que està rebent des d’Elx. El seu alcalde s’ha desplaçat al Regne Unit i l’Ajuntament instal·larà unes pantalles gegants per a seguir la final d’Eurovisió dissabte.

"Vull donar les gràcies, no sols a la meua família més pròxima, que estarà amb mi a Liverpool, sinó a la gent del poble, que la sentiré molt a prop, encara que no ho estiguen físicament. A tota la gent que em veurà a les pantalles, vull donar-los les gràcies per acompanyar-me a Liverpool", ha exposat. 

També et pot interessar

stats