Blanca Paloma podria triomfar a Eurovisió

De moment, la il·licitana ha conquistat tant la premsa estrangera i espanyola com els eurofans

Blanca Ploma podria triomfar a Eurovisió / À Punt NTC

La representant d’Espanya en Eurovisió, la il·licitana Blanca Paloma, ha captivat la premsa internacional després del seu primer assaig obert i ha fet embogir els eurofans que ja estan a Liverpool (Regne Unit) per a veure la final del concurs aquest dissabte.

Vol dir això que té paperetes per a guanyar? El director del mitjà Fórmula TV Héctor Alabadí, creu que sí perquè la proposta de Blanca Paloma és “de moltíssima qualitat i té molta arrel”. Per a ell, l’actuació de la il·licitana és un pack molt tancat amb un llacet i és perfecte per a triomfar.

Una sensació que comparteix la premsa internacional, a la qual Blanca Paloma ha conquistat amb la seua cançó de bressol flamenca. Enricco Piccolo, representant de la delegació eurovisiva italiana, afirma que és la síntesi perfecta de la tradició espanyola del flamenc en una clau moderna, mentre que Neil Farren, del mitjà especialitzat en Eurovisió, Eurovoix, considera que va més enllà de la cultura perquè transmet una emoció que no necessita paraules. 

La cantant il·licitana s'ha emportat a Liverpool un poc de tots, una sort que no li farà falta. I és que tots coincideixen que pot tocar pòdium i estar entre els cinc o tres primers. Els més optimistes, com Alabadí, pensen que fins i tot es podria donar la circumstància que Blanca Paloma s’alce amb el Micròfon de Cristall. 

Per la seua banda, la cantant s'ha mostrat molt confiada en la roda de premsa d'aquest divendres i ha assegurat davant dels micròfons que està preparada per a guanyar el concurs. Seria la victòria d'un somni que demà podria estar més prop que mai que podria portar Eurovisió 2024 a la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats