El talismà d’À Punt que Blanca Paloma s’ha endut a Eurovisió

Descobreix quins són alguns dels objectes que l’artista il·licitana ha posat dins la maleta per a guanyar el certamen amb la seua cançó de bressol flamenca aquest dissabte a Liverpool

Blanca Paloma parla amb el periodista Bernar Jiménez, per al programa d'investigació Zoom
Blanca Paloma parla amb el periodista Bérnar Jiménez, per al programa d'investigació 'Zoom' / À Punt Mèdia

La premsa internacional està amb Blanca Paloma, però tot i la bona posició amb què arriba a la final d’Eurovisió, la il·licitana ha volgut tindre a prop alguns dels seus objectes més estimats, els que la fan sentir a casa i li donen seguretat. En el seu compte d’Instagram l’artista ha mostrat —com ella mateixa ha dit— el seu "altar of talismans". En una successió de fotografies podem veure, en primer lloc, la imatge de la seua benvolguda àvia Carmen, a qui atribueix tots els seus èxits, com ja va dir en guanyar el Benidorm Fest

Com ha contat l'artista en el seu compte d'Instagram: "Vinc carregada d'amulets. M'he endut tota l'artilleria. Per descomptat, no podia faltar el més important: la samarreta de l'àvia Carmen, el meu àlbum familiar, de quan era xicoteta, on estic amb mon pare i ma mare. També el famós saquet amb les arracades de l'àvia, de ma mare i de la meua germana. I que sempre sacsege abans d'eixir a cantar. I una caixeta de música de la meua millor amiga que porta escrit: ‘obrir en cas d'incendi al cor’".

Tots aquests objectes, que a l'artista li agrada tindre ben a prop, els tenia disposats a casa en una mena d’altar domèstic.

A les imatges de l’altaret veiem xicotetes figures acolorides que semblen pintades a mà. També destaca un collar amb l’arc de Cupido, el deu de l’amor, que sembla molt estimat i important per a la cantant. Igualment, atresora diverses siluetes retallades d’un colom de color blanc. I entre els objectes que la protegeixen, l’artista conserva amb molta estima el pin faller que l’equip d’À Punt li va entregar al balcó de l’Ajuntament de València durant la seua visita a les Falles de València del 2023. 

Cobertura especial d’À Punt per a Eurovisió

Amb motiu de la participació de la cantant d’Elx, À Punt Mèdia ha previst una cobertura especial en la programació d'aquesta setmana. La cap de Cultura d'À Punt NTC, Montse Català, estarà a Liverpool el cap de setmana per a apropar-nos tota l'actualitat del festival en els espais informatius de la cadena.

També aquest dissabte el programa d’entreteniment Atrapa’m si pots, presentat per Òscar Tramoyeres, estarà dedicat al concurs eurovisiu. En el programa estarà l'eurofan Saray Cerro, col·laboradora de TàP Zàping i Podríem fer-ho millor

L’equip de Zoom també ha volgut celebrar aquest esdeveniment amb un dels seus reportatges. Han passat més de cinquanta anys des que un valencià va xafar l’escenari de la final d’Eurovisió. L’últim va ser un altre alacantí, Jaime Morey, l’any 1972. Bérnar Giménez i el seu equip analitzaran en detall els millors moments del certamen el dilluns 15 de maig a les 22:00 h.

També et pot interessar

stats