Bones crítiques de la premsa estrangera per a Blanca Paloma després del seu primer assaig obert

Experts en Eurovisió celebren els canvis en la il·luminació i la realització, que realcen la cantant il·licitana 

Actuació de Blanca Paloma en la final del Benidorm Fest 2023
Actuació de Blanca Paloma en la final del Benidorm Fest 2023 / Joaquin P. Reina (Europa Press)

La cantant il·licitana Blanca Paloma, candidata per a representar a Espanya en Eurovisió 2023, ha completat aquest dimecres el seu primer assaig obert a la premsa des de l'escenari del Liverpool Arena entre bones crítiques d’espanyola i l'estrangera, que destaquen especialment el seu control vocal i dramàtic en el tema Eaea.

"Ha sigut una actuació molt poderosa. És una de les grans vocalistes d'aquesta edició i això li proporcionarà molts vots del jurat. És un fet, a més que la posada en escena està molt ben plantejada, amb moments especialment bells i commovedors, com els de la lluna a la seua mà", ha destacat el cronista Sashko Krapivkin, de Razom for Ukraine.

A més dels canvis en la il·luminació, més impactants, la realització ha mostrat lleugeres modificacions en els tirs de càmera, "més centrats en ella, la qual cosa fa l'actuació més intimista i trau partit als espais negatius", segons l'opinió de Rory Gannon, del web That Eurovision Site. "És la meua favorita. Adore la cançó i crec que ella canta d'una forma molt bella", ha afegit el cronista britànic.

Preguntat sobre el perill que el públic no entenga la base flamenca i arribe a considerar-la repetitiva o molesta, Gannon s'ha mostrat segur que "ja no estem en el moment de Remedios Amaya, amb el tema Quién maneja mi barca'".

Tampoc s'ha estalviat bones paraules el suec Ben Robertson, d’ESC Insight, per a qui és una artista "vocalment perfecta que aconsegueix que escoltar-la en directe siga una experiència increïble, hipnòtica, fins i tot més que a través de televisió", si bé considera que s'han fet "alguns canvis bons" en la realització per a realçar-la.

"Irresistible. Va arribar, va cantar i va arrasar. Assaig impecable. Quanta seguretat", ha subratllat des del costat de la premsa espanyola José García, del veterà web Eurovision-Spain, organitzador de la prefesta madrilenya que anualment reuneix moltes de les estreles de cada edició setmanes abans de la seua celebració.

També et pot interessar

stats