La il·licitana Blanca Paloma, favorita per a representar Espanya en Eurovisió

La gandienca Fusa Nocta també lluitarà per ser la vencedora de la final del Benidorm Fest aquest dissabte al Palau d'Esports L'Illa 

Blanca Paloma, durant la segona semifinal del Benidorm Fest
Blanca Paloma actua durant la segona semifinal del Benidorm Fest / RTVE

Arriba la final més esperada. El Festival de Benidorm decidirà aquest dissabte a la nit qui representarà Espanya en la 67a edició del Festival d'Eurovisió, que enguany se celebrarà a Liverpool el 13 de maig. Ho farà al Palau d'Esports L'Illa i amb dues veus valencianes entre els huit finalistes: la il·licitana Blanca Paloma i la gandienca Fusa Nocta. 

Amb el senzill Mi familia, Fusa Nocta partia com una de les grans favorites per a aconseguir el preuat micròfon de bronze per ser líder de reproduccions en les plataformes digitals. Així i tot, finalment va ser la tercera classificada de la primera semifinal de dimarts, per darrere d’Agoney i Alice Wonder. 

En canvi, Blanca Paloma és, a hores d’ara, una de les grans favorites per a representar a Espanya en Eurovisió després de l'aclamat triomf en la segona semifinal de dijous. Eaea va rebre la màxima puntuació del jurat professional i dels aficionats a través del televot. 

El sorteig ha determinat que aquest serà l’orde en què cantaran els huit finalistes: Karmento, Megara, Alice Wonder, Fusa Nocta, Agoney, Blanca Paloma, José Otero i Vicco. 

Caldrà esperar a aquesta nit per a conéixer quin serà el grup o cantant que representarà Espanya en Eurovisió. El guanyador serà escollit pel vot del jurat (50%), del públic (25%) i del públic demoscòpic (25%).

També et pot interessar

stats