Aquestos són (alguns) dels vídeos més virals del 2022

El jove d'Aldaia que va acudir nu als jutjats o la dona de Burjassot que va trobar una granada entre les creïlles, protagonistes d'alguns dels moments més destacats

El vídeo viral de Rosalia en TikTok / À Punt NTC

Acaba el 2022 i arriba el moment de fer un repàs dels vídeos més virals de l'any. La xarxa social TikTok es corona per la tremenda difusió del seu contingut i entre els vídeos més vistos es troben els de Rosalía.

La cantant catalana ha conquistat milers de persones arreu del món amb el seu vídeo rosegant xiclet en diferents escenaris, que s'ha compartit més de 235.000 vegades (235,4 K).

Tant ha sigut el seu èxit que nombroses figures conegudes, com el youtuber Ibai, s'han animat a pujar les seues imitacions i paròdies.

Dins del territori valencià tampoc han faltat les anècdotes que s'han fet virals ben ràpid. El rànquing l'encapçala la presentadora Nerea Sanfe amb 40,4 K de m'agrades durant el programa de Bona vesprada en caure's d'un tobogan a la platja de Peníscola mentre feia una connexió en directe.

@apuntmedia Qui no voldria un tobogan? 💦 @nereasanfe ♬ original sound - À Punt Mèdia

Una altra notícia massivament compartida va ser la reivindicació d'un jove d'Aldaia acusat d'exhibicionista, que es va presentar a les portes de la Ciutat de la Justícia de València sense res de roba.

Un vídeo que supera en visualitzacions al de l'aldaier és el d'una dona de Burjassot (Horta Nord) que va trobar una granada de mà de la Guerra Civil en un sac de creïlles. I si ens endinsem en el món esportiu, crida l'atenció la frenada d'un corredor a l'Alcúdia (Ribera Alta) que preferia no travessar la meta per a no rebaixar el temps de la marca.

Enguany els valencians i valencianes han aconseguit trobar el seu altaveu en TikTok, que ha guardonat comptes com el de les valencianes Lola Lolita o Nuria Andraos en l'esdeveniment espanyol For You Fest.

En l'àmbit internacional ha triomfat el simpàtic esquirol Squishy (829,4 K vegades compartit) que ha despertat de la seua hibernació i la construcció d'una girafa enorme de xocolate per part del pastisser Amaury Guichon (390,1 K).

Com no podria ser d'altra manera en la generació Z, els mems han suposat un gran impacte, com el de la taula de reunió entre Putin i Macron o la fictícia neboda de la Marina Baixa d'Isabel II infiltrada en el soterrar de la reina.

També et pot interessar

stats