La desconeguda 'neboda' valenciana de la reina Isabel II: "S'haguera pogut esperar a passar Nadal i donar-nos les estrenes"

L'àudio de broma, que s'ha fet viral en xarxes socials, conta en valencià com van ser els últims moments de la monarca

Imatge amb que s'ha compartit l'àudio de la falsa neboda valenciana de la reina Isabel II
Imatge amb què s'ha viralitzat l'àudio de la falsa neboda valenciana de la reina Isabel II / Twitter @uelorabut
13 de setembre 2022 - 12:21

Que la reina Isabel II ha mort ho sap ja tot el món en aquest planeta, però que tenia una neboda valenciana, no. En les xarxes socials ha aparegut un àudio còmic d'una senyora que assegura ser la seua neboda: "Quan em van avisar que es va posar molt malalta, vaig bullir dues carcasses i dos fetges, ho vaig posar a la recaptera i me'n vaig vindre matant-me. Encara vaig arribar a temps".

Suposadament des de Balmoral, en l'àudio la protagonista conta com van ser els últims moments al costat de la monarca britànica com qui conta la mort d'una tia del poble: "Es va pegar un bon rot després de la sèmola que li havia preparat i es va adormir i ja no s'ha despertat". Ara per al soterrar, al qual també està convidada, diu que s'acostarà "ahí al Punt i Roma a vore si hi ha res negre".

Amb un parlar ben genuí i destacant sempre la part anecdòtica, aquesta broma ha aconseguit viralitzar-se ràpidament, des del compte d'humor de @uelorabut.

També et pot interessar

stats