Lola Lolita i Nuria Andraos, les tiktokers valencianes guardonades als premis For You Fest de Tiktok

Les dues creadores de continguts s'han emportat els premis en les categories Tiktok Stars i moda i bellesa

Lola Lolita i Nuria Andraos
Lola Lolita i Nuria Andraos, les tiktokers valencianes guanyadores
À Punt NTC
Eduard Borja
03 de desembre 2022 - 13:15

Un any més, s'ha celebrat a Madrid la gala dels premis For You Fest, organitzats per TikTok per a premiar els millors creadors de contingut d’aquesta plataforma en territori espanyol.

Les tiktokers valencianes Lola Lolita i Nuria Andraos van endur-se els premis a Tiktok Stars i creador referent en moda i bellesa, respectivament. Altres categories que contemplaven els guardons eren les de comèdia, educació, esports, entreteniment, música, diversitat, gaming, bellesa, lifestyle.

Lola Moreno, més coneguda com a Lola Lolita, és una influenciadora veterana en xarxes, tot i tindre 20 anys. Va començar a tindre presència en internet l’any 2015 i des d’aleshores ha col·laborat amb grans marques i fins i tot ha fundat la seua pròpia firma de roba. Actualment, té 9,8 milions de seguidors en Tiktok, 2,5 milions en Instagram i 229.000 subscriptors en YouTube.

A més, últimament s’ha fet encara més coneguda per l’àudio del també tiktoker Luca Dazi que diu: "Pillan a Lola Lolita fumando en un bar", el qual s’ha viralitzat en la plataforma xinesa amb milers d’usuaris utilitzant-lo per als seus vídeos i mems a manera de paròdia. 

L’altra guanyadora valenciana és Nuria Andraos, maquilladora professional i bodypainter famosa en xarxes pels seus vídeos on es pinta el cos sencer transformant-se en personatges del cinema, com Darth Vader, el capità Jack Sparrow o diversos personatges d’animació de Disney.

Nuria va descobrir la seua passió pel maquillatge i la pintura de xicoteta, a la seua falla de Sant Marcel·lí, quan la van d’haver de maquillar per a fer un playback del musical Cats. Actualment compagina la seua activitat en xarxes amb el seu treball com a professora de maquillatge i manicura en una acadèmia especialitzada.

També et pot interessar

stats