Nuria Adraos, l’artista valenciana que triomfa en TikTok

Cada dissabte es maquilla com un personatge diferent per als seus milions de seguidors

Nuria Adraos, l’artista valenciana que triomfa a Tiktok

Nuria Adraos és cada setmana un personatge diferent. Aquesta valenciana de 21 anys és tota una referència en el món del maquillatge. Cada dissabte, es transforma en un personatge diferent per als milions de seguidors que té en les xarxes socials, pendents de cada canvi. 

De menuda la maquillaren per a fer el musical Cats, però va ser als 11 anys quan va decidir dedicar-se a aquest món. “Tot va començar gràcies a les Falles. D'una representació vingueren molts estudiants a maquillar-nos i vaig veure que això era un treball” ha explicat l’artista, que ha mostrat el seu estudi a casa a un equip d’À Punt NTC. D’aquest centre d’operacions és d’on ixen les transformacions hipnòtiques que regala cada setmana en les xarxes. 

“Necessite atrezzo, pròtesis, a més he de crear l’esbós, i ja el dissabte, que el tinc reservat per maquillar-me, quan comence a fer-ho, és tot el dia”, assegura sobre el seu procés de preparació. La jove valenciana hi pot dedicar una mitjana de 7 hores i mitja o 8 hores. 

La seua popularitat no ha parat de créixer des d’aleshores. Tot i així, no és un recorregut que faça a soles. Tota la família s’hi ha involucrat. “Ma mare m’ajuda amb els tocats, els cabells… Mon pare és fuster, però també té bona mà i em fa de tot, com de xòfer”, conta Nuria. També al seu germà i al seu cunyat, que s’encarreguen de la informàtica i la seua parella, darrere de les càmeres. 

En un futur pròxim, l’artista es planteja traure una línia de maquillatge dedicada a la caracterització i la fantasia, amb valors vegans i sense crueltat animal. 

També et pot interessar

stats