Què ens depara el dissabte faller?

À Punt farà una retransmissió especial de l’Ofrena, la Mascletà i el programa Atrapa'm si pots Falles amb Carolina Ferre

Imatge d'arxiu de petards d'una mascletà de Falles
Imatge d'arxiu de petards d'una mascletà de Falles

Aquest dissabte continuen els actes d’aquestes Falles atípiques, marcades per la pandèmia i les mesures de seguretat. Així, a les 9:00 hores està previst que continue l’Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats a les portes de la Basílica de València, que ha començat aquest divendres a les 17:00 h i està plena de novetats:  itinerari sense públic, amb un recorregut alternatiu establert per la Junta Central Fallera i amb protocols sanitaris per a garantir el distanciament social.

A més, per primera vegada en trenta anys, el tradicional mantell amb què es vesteix es confeccionarà sense un dibuix previ, per orde d'arribada.

Quant a la mascletà del dissabte, a causa de les mesures adoptades per a previndre l'expansió de la pandèmia, no s'ha donat a conéixer la localització exacta, per a evitar aglomeracions de persones.

Carrers tallats 

Pràcticament tot el centre de València està tallat al trànsit fins a les 4:00 h del dilluns dia 6 de setembre, tal com va anunciar l’Ajuntament de València. Per tant, queda prohibida la circulació de vehicles per quasi tot el centre de la ciutat, amb motiu dels actes de Falles 2021, entre d'altres, l'Ofrena o les cercaviles amb motiu de l'arreplegada de premis als monuments fallers.

Una programació especial de Falles

L’Ofrena es podrà seguir a través d’À Punt Mèdia, tant a la televisió com al web, amb una programació especial. L’acte s’emetrà en directe des de les 9:00 h fins a les 13:00 h i a la vesprada es reprendrà de les 17:00 h fins a les 00:00 hores. À Punt connectarà en directe amb la mascletà del dissabte a les 13:00 hores. També es podrà gaudir de l’humor de l’especial faller Atrapa'm si pots amb Carolina Ferre. La televisió valenciana tancarà la nit amb l’emissió del documental Equilibri.

La Cremà del diumenge, en directe en À Punt

À Punt Mèdia continuarà amb la programació especial del diumenge faller, amb la cobertura de l’última mascletà a partir de les 12:30 h i continuarà amb una vesprada d’humor amb Carolina Ferre en l’especial de Falles d’Atrapa’m si pots. La gran cita arribarà a partir de les 18:30 h amb la cobertura de la Cremà, que començarà a partir de les 20:00 h amb les falles infantils.

També et pot interessar

stats