Quins són els carrers tallats al trànsit des d'aquest dijous a València

Entre les 16:00 hores de hui fins les 04:00 h del dilluns dia 6 queda prohibida la circulació de vehicles per quasi tot el centre de la ciutat amb motiu dels actes de Falles 2021

Restriccions al trànsit per actes fallers 2021
Restriccions al trànsit per actes fallers 2021 / Ajuntament de València

Pràcticament tot el centre de València estarà tallat al trànsit des d'aquest dijous, 2 de setembre. La circulació estarà restringida per tal de poder desenvolupar els actes del calendari de les Falles de 2021, entre d'altres l'Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desamparats o les cercaviles amb motiu de l'arreplegada de premis als monuments fallers.

Els talls, segons ha recordat l'Ajuntament de València, comencen a les 16:00 hores d'aquest dijous i estaran actius fins el dilluns, 6 de setembre, a les 04:00 hores de la matinada.

Pràcticament quedarà prohibida la circulació de vehicles per l’interior del perímetre format pel marge dret de l’antic llit del riu Túria (des del pont de les Glòries Valencianes fins a plaça d'Amèrica), i les grans vies, incloent-hi la plaça d’Espanya i els passos inferiors de la Petxina.

Els autobusos urbans, taxis, vehicles de servei públic, vehicles oficials autoritzats per l’Àrea de Mobilitat i vehicles que atenguen situacions d’emergència, podran circular.

Així mateix, quan les necessitats de mobilitat ho requerisquen a causa de l’Ofrena, podran quedar tallats els accessos cap al centre de la ciutat des de Pérez Galdós, Giorgeta, Peris i Valero, Jacinto Benavente, plaça de Tetuan, pont del Real, General Elio, avinguda d’Aragó, pont d’Aragó, avinguda de Tirso de Molina, Albereda i l’accés al túnel de l’avinguda de les Corts Valencianes en sentit cap a l’avinguda de Pius XII.

Càrrega i descàrrega: de 06:30 a 12:00 hores

Els vehicles per a l'activitat de càrrega i descàrrega per la zona restringida podran accedir i circular per la zona en la franja horària de 06:30 a 12:00 h, sense necessitat d'autorització expressa, però han d’acreditar a la Policia Local, quan així ho requerisca, l’adreça del subministrament de la càrrega o descàrrega per mitjà de l'albarà corresponent o de qualsevol altre mitjà que acredite esta circumstància.

Residents

La prohibició no afecta residents a la zona restringida al trànsit, perquè els seus vehicles tindran accés als domicilis només mostrant el DNI, permís de circulació, targeta de permís de circulació per a carrers per a vianants, rebut d'impost de béns immobles o lloguer al seu nom que acredite aquesta residència.

No obstant això, es recomana que només s’hi accedisca i transite de 06:30 a 11:00 hores i únicament quan siga imprescindible.

Estacionament prohibit

Està prohibit estacionar tot tipus de vehicles des de les 22:00 del dia 31 d’agost fins a les 04:00 hores del dia 6 de setembre de 2021 en els carrers següents, excepte autorització expressa: plaça de l'Ajuntament, carrer de Xàtiva (des del passeig de Russafa fins a la plaça de Sant Agustí), carrer de Roger de Llúria (des de la Plaça de l’Ajuntament fins al carrer de Pascual i Genís), carrer de Correus, carrer de Pérez Pujol, carrer de les Barques, carrer del Pintor Sorolla, carrer de la Barcelonina, carrer del Poeta Querol (tram comprés entre el carrer de Minyana i el carrer dels Ballesters, i el carrer de les Barques i el carrer del Pintor Sorolla), i carrer de Sant Vicent Màrtir (des de la plaça d’Espanya fins a l’avinguda de Maria Cristina).

També et pot interessar

stats