Guia per a no perdre’s cap acte de les Falles del setembre per À Punt

A més de la retransmissió en directe dels actes fallers, aquests estaran disponibles a la carta en el web d'À Punt

Programació especial de Falles de la televisió d'À Punt
Programació especial de Falles de la televisió d'À Punt
27 d'agost 2021 - 15:25

Els valencians i valencianes podran viure aquestes Falles atípiques i pandèmiques des de primera fila amb la programació especial d’À Punt. Mentre que al carrer tots els actes estaran marcats per l'obligació de portar mascareta i mantindre la distància de seguretat, a casa podeu gaudir de la festa des de ben a prop i amb tota la comoditat a través de les càmeres d'À Punt, la televisió de referència de les Falles.

La primera gran cita arribarà dimecres amb la retransmissió de la primera mascletà del calendari faller. A partir de les 13:00 h, i de dimecres a diumenge, el periodista Ferran Cano ens aproparà tota l’actualitat de la festa des dels diferents punts de la ciutat de València on es dispararan les mascletaes enguany.

Els monuments fallers que no es cremaren l’any passat, i que ja han començat a tornar als carrers, s'exhibiran complets a partir de dimecres. Viurem amb els fallers i falleres la nit de la Plantà a partir de les 22:00 h. I també gaudirem dels focs artificials de l'Alba de les Falles. Dijous, en Bona vesprada, ens assabentarem dels guanyadors dels ninots indultats i dels premis a les millors falles de la Secció Especial.

L’Ofrena estarà tancada al públic i regulada per a garantir les mesures sanitàries per la Covid-19. Presentada per Clara Castelló, Mónica Antequera i Ferran Cano, començarà el divendres 3 a les 16:00 i continuarà dissabte de matí, a partir de les 09:00 fins a la nit. Finalment, tancarem la programació especial diumenge amb Màxim Huerta, Ferran Cano, Joan Espinosa i Maria Fuster. Ells seran els encarregats de contar-nos com es desenvolupa la nit de la Cremà d’aquestes falles històriques.

La nota d’humor la posarà Carolina Ferre en l’especial de Falles d’Atrapa’m si pots. Vindran unes participants de luxe: la fallera major de València, Consuelo Llobell, i la seua cort d’honor. 

I si no pots seguir la programació especial en directe no et preocupes. Tindràs tots els actes disponibles a la carta en la nostra secció web especial de Falles.

També et pot interessar

stats