Horaris de la Cremà 2021

La Cremà de les falles municipals serà “a porta tancada” per a evitar aglomeracions

Imatge d'arxiu de la cremà d'una falla
Imatge d'arxiu de la cremà d'una falla / Arxiu

A causa del toc de queda establit per la situació sanitària per la Generalitat i que estarà vigent el dia 5 de setembre, i després de les corresponents reunions amb la Policia Local i Bombers de València, els horaris per a la Cremà de les falles han patit variacions. El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha comunicat als presidents de les comissions falleres de la ciutat que la Cremà s'avançarà dues hores per poder garantir el compliment del toc de queda.

"S'ha concretat un avançament de dues hores en els horaris habituals per a la Cremà de les diverses falles grans i infantils de tota la ciutat com a mesura imprescindible per poder garantir el compliment de les restriccions vigents, com ara el toc de queda", ha explicat. A més, Galiana ha avançat que la Cremà de les falles municipals serà "a porta tancada", i es restringirà el pas a la plaça de l'Ajuntament per a evitar aglomeracions.

Així, la Cremà començarà a les 20:00 hores amb les falles infantils, seguides mitja hora després per la guanyadora del primer premi de la Secció Especial i, una hora després per la municipal. Pel que fa a les falles grans, la Cremà s'avançarà un parell d'hores començant, per tant, a les 22:00 hores. La guanyadora del premi com a millor falla de la ciutat veurà com les flames s'inicien a les 22:30 hores, mentre que el foc no arribarà a la falla gran de la plaça de l'Ajuntament fins a les 23:00 hores.

"L'excepcionalitat del context en què podrem desenvolupar diversos actes fallers motiva també modificacions com aquesta i la recomanació permanent de prudència i de compliment de les restriccions vigents i de les mesures de seguretat habituals fins que les flames posen fi a aquest cicle iniciat ja fa vora dos anys i mig", ha conclòs Galiana.

Horaris Cremà 2021

  • 20:00 hores: Cremà de les falles infantils
  • 20:30 hores: Cremà de la falla infantil que haja obtingut el primer premi de la secció especial
  • 21:00 hores: Cremà de la falla infantil de la plaça de l'Ajuntament
  • 22:00 hores: Cremà de totes les falles de València
  • 22:30 hores: Cremà de la falla que haja obtingut el primer premi de la secció especial
  • 23:00 hores: Cremà de la falla de la plaça de l'Ajuntament

També et pot interessar

stats