El Vila-real s'aferra al somni europeu

L'equip groguet ha derrotat 3-0 el Rayo Vallecano i manté intactes les opcions d'acabar entre els set primers

Sorloth celebra un dels gols
Sorloth celebra un dels gols / Andreu Esteban (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
27 d'abril 2024 - 20:10 Actualitzat: 28 d'abril 2024 - 21:35

El Vila-real ha aconseguit una victòria important per a mantindre's en la lluita per a jugar una competició europea la temporada que ve. L'equip groguet ha derrotat 3-0 el Rayo Vallecano a La Ceràmica amb un doblet de Sorloth i un gol de Mosquera, i se situa a dos punts del València i a tres del Betis, que encara tenen pendent els respectius partits de la jornada 33 de la Lliga.

Els madrilenys han començat millor el duel i fins i tot s'han apoderat de la pilota, però el ben cert és que a penes han creat perill en la porteria defesa per Jorgensen. En canvi, els de Marcelino García Toral arribaven a l'àrea contrària amb facilitat. I el pitxitxi groguet, Alexander Sorloth, no ha perdonat en la primera ocasió que ha tingut. El noruec ha aprofitat una assistència de Baena per a inaugurar el marcador. Abans del descans, el davanter ha tornat a marcar, però el gol no ha pujat al marcador per un fora de joc d'Ilias.

En la represa, els madrilenys han avançat línies, però el Vila-real, comandat per Parejo, ha continuat portant la iniciativa. Baena i Sorloth han pogut ampliar la renda local, però el travesser i un altre fora de joc ho han evitat. La diana de la tranquil·litat ha arribat en l'equador del segon acte, en una acció a pilota aturada que Mosquera ha enviat l fons de la xarxa. I poc després, novament Sorloth, ha sentenciat el partit amb el tercer i definitiu.

El Vila-real encara creu en el miracle. L'equip groguet ha fet els deures i espera l'entropessada del Betis i del València per a continuar somiant amb Europa. La setmana que ve, els groguets hauran de tornar a guanyar al Celta per a mantindre's en la lluita. 

També et pot interessar

stats