Florentino Pérez: "La Superlliga està en standby"

El president de la nova competició es mostra trist i decebut per les amenaces que han rebut els clubs fundadors

El màxim mandatari del Reial Madrid assegura que els fitxatges galàctics no existiran sense la Superlliga

Florentino Pérez, en una imatge d'arxiu
Florentino Pérez, en una imatge d'arxiu / Efe

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha assegurat que, després de la renúncia de molts dels clubs fundadors i "l'espectacle agressiu" de la UEFA, "la Superlliga continua existint, però el projecte està en standby". Segons ha asseverat, la Juventus i el Milan no se n'han anat i el Barça està reflexionant, i tot i l'abandó dels clubs anglesos, de l'Atlètic de Madrid i l'Inter de Milà, la situació és la mateixa que fa uns dies i hi continuaran treballant. "Ningú ha pagat la penalització; en el vaixell estan quasi tots, de moment els dotze, perquè no se n'han anat encara", ha aclarit.

En una entrevista en la Cadena Ser, Florentino s'ha mostrat "trist i decebut" per tots els esdeveniments que s'han succeït des de l'anunci de la Superlliga i ha lamentat les "amenaces i insults" que han rebut els dotze clubs fundadors. El president de la Superlliga ha admés que no ha sabut explicar el projecte, ja que consideren que la Lliga és intocable. "Cal traure diners del partit entre setmana, el format de la Champions està obsolet i només té interés a partir dels quarts", ha assegurat.

El màxim mandatari del Reial Madrid també ha recordat que els fitxatges galàctics no existiran sense la Superlliga: "És impossible que hi haja grans fitxatges si els diners no flueixen". A més, ha demanat al president de La Lliga que pare i recapacite sobre el seu comportament. "Alguns van fer una campanya manipulada dient que posarien fi a les lligues, que no es premiaven els mèrits, que destruíem el futbol, quan justament treballem perquè sobrevisca. Hi ha gent que té privilegis que no vol perdre, a costa que s'arruïnen els clubs", ha explicat.

D'altra banda, segons la premsa italiana, el president de la Juventus i un dels màxims promotors de la Superlliga, s'ha quedat sol a Itàlia i a Europa i el seu futur al capdavant de l'equip torinés està "més en dubte que mai".

També et pot interessar

stats