Florentino Pérez: "La Superlliga és per a arreglar el món del futbol"

El president del Reial Madrid i de la nova competició assegura que intentaran començar com més prompte millor

El president del Reial Madrid i de la nova Superlliga, Florentino Pérez
El president del Reial Madrid i de la nova Superlliga, Florentino Pérez / Ángel Díaz (Efe)

El president del Reial Madrid i de la nova Superlliga europea, Florentino Pérez, ha assegurat la nit d'aquest dilluns, en declaracions al programa El chiringuito de jugones de Mega, que aquesta competició arriba per a salvar el món del futbol, ja que està en una situació molt roïna i podrà pal·liar, així, tots els ingressos perduts a causa de la pandèmia de coronavirus.

"S'han perdut 5.000 milions d'euros. L'any passat teníem un pressupost de 800 i en comptes d'això, acabàrem amb 700", ha recalcat. "La situació és molt dramàtica. No és normal que la gran majoria de clubs modests guanyen diners i perda diners el Barcelona, per exemple. Això no pot ser", matisava Pérez.

Respecte de la creació de la Superlliga, Florentino va justificar que "quan no tens més ingressos que els de la televisió, l'única manera és fent partits més competitius", fet que es podria aconseguir amb aquesta nova competició.

El president del Madrid també va defensar les competicions nacionals de les quals va dir que són "el pilar de totes les competicions".

Respecte de les paraules del president de la UEFA, Aleksander Ceferin, en què amenaçava els jugadors dels equips que formen part de la Superlliga, Florentino va assegurar que els futbolistes "poden estar tranquils" perquè continuaran jugant amb les seues seleccions. "La UEFA no té una bona imatge al llarg de la seua història. Ha de ser transparent, dialogant i no amenaçadora. Són amenaces d'algú que confon un monopoli amb la propietat", va matisar.

Començaria l'any que ve o el següent

Si arriba a concretar-se la Superlliga, Florentino va explicar que s'espera que puga començar a partir d'aquest agost o, si no s'arriba a un acord, a partir de l'any següent. "L'objectiu, si poguérem i arribem a l'acord amb la UEFA, és començar ja", va explicar.

També et pot interessar

stats