Ocasió perduda d'apropar-se a l'ascens directe (2-2)

L'empat no acontenta ni l'Elx ni l'Espanyol

El porter de l'Espanyol rebutja una acció ofensiva de l'Elx
El porter de l'Espanyol rebutja una acció ofensiva de l'Elx / Twitter: @ElcheCF

L'Elx i l'Espanyol han empatat en un duel replet d'alternatives, el resultat del qual no ha deixat content cap dels dos equips, que veuen allunyar-se els llocs d'ascens directe. A Pere Milla, que va abandonar a l'estiu l'equip franjaverd, li han xiulat en la seua tornada al Martínez Valero.

El conjunt català s'ha avançat dues vegades en el marcador a un Elx que ha sabut respondre a l'efectivitat del rival i que ha generat més ocasions de gol, encara que el repartiment de punts final no es pot considerar injust.

L'Espanyol només ha necessitat un minut per a desmuntar el sistema defensiu de l'Elx. Una pilota a l'esquena del mig camp la va aprofitar Puado per a, després de combinar amb Braithwaite, batre la porteria il·licitana a plaer.

Però l'equip de Sebastián Beccacece ha trobat el gol només uns minuts després gràcies a Mourad. L'hispanomarroquí, després d'un rebuig, ha fet un llançament des de la frontal de l'àrea ajustat al pal. En la celebració, els jugadors de l'Elx han mostrat una samarreta de suport al seu company Borja Garcés, recentment operat d'una lesió al genoll.

En la segona part han arribat els altres dos gols del partit. Braithwaite ha aprofitat un servei d'Hilali per a marcar amb una espectacular rematada en planxa. El gol ha deixat molt tocat l'Elx i ha donat espais a l'Espanyol, que ha tingut la sentència en una contra de Puado que Josan ha salvat de manera miraculosa.

Quan més embossat estava l'equip local, una acció a pilota parada, rematada per John Chatauya, ha acudit al seu rescat. Braithwaite, en el temps de prolongació, ha tingut la victòria amb una rematada de cap a les mans de Dituro.

També et pot interessar

stats