Any nou, nova vida: el Llevant espera trencar contra el Vila-real tres ratxes nefastes

L'equip granota no guanya en Lliga des de fa 26 partits, no ho fa en el primer partit de l'any des del 2013 i tampoc a l'estadi groguet des del 2011

Penúltima victòria granota a l'estadi groguet, aleshores anomenat El Madrigal
Primera victòria granota a l'estadi groguet, aleshores anomenat El Madrigal, en l'any 2011 / Llevant UE

El Llevant, que no guanya en Lliga des del mes d'abril, visita dilluns el Vila-real, a qui no ha guanyat a l'estadi groguet des del 2011, a la recerca d'una victòria en el primer partit de l'any que se li resisteix en la Lliga des del 2013.

El 5 de gener d'aquell any es va imposar per 3-1, al Ciutat de València, a l'Athletic Club amb dos gols de Vicente Iborra i un de Nabil El Zhar. Des d'aleshores, el conjunt granota ha patit sis derrotes i un empat en els seus primers partits de l'any en Primera Divisió. L'últim, curiosament també contra el Vila-real, fa dotze mesos a l'Estadi de la Ceràmica (2-1).

L'equip, ara entrenat per Alessio Lisci, ja és l'equip de la història de la Lliga que encadena més partits sense conéixer la victòria. Va superar contra l'Espanyol el registre de l'Sporting de Gijón, que va estar 24 partits sense guanyar entre 1997 i 1998, i el va elevar a 26 en el derbi contra el València.

Una mala ratxa que va començar amb Paco López després de la victòria contra l'Eibar a Ipurua. Amb la falta de victòries, el club va decidir prescindir del tècnic valencià i apostar per Javier Pereira, que aleshores entrenava a la Xina. Set partits i zero triomfs després, el tècnic del filial va assumir la banqueta del primer equip.

A més, el Llevant encadena set partits sense aconseguir la victòria a l'Estadi de la Ceràmica i els últims triomfs els va aconseguir l'any 2011, en la segona volta de la temporada 2010-2011 i en la primera volta de la campanya següent. Aquestes han sigut les úniques victòries granotes a l'estadi groguet.

També et pot interessar

stats