El Llevant, rècord històric en la Lliga després de 25 partits sense guanyar

L'Espanyol s'ha emportat un partit boig a Barcelona, en el qual els granota s'han avançat dues vegades

Els jugadors de l'Espanyol celebren un gol contra el Llevant
Els jugadors de l'Espanyol celebren un gol contra el Llevant / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
10 de desembre 2021 - 20:08 Actualitzat: 12 de desembre 2021 - 13:56

El Llevant ha perdut aquest dissabte contra l'Espanyol (4-3) i enllaça el seu 25é partit seguit sense conéixer la victòria en Primera Divisió, una ratxa que es converteix en la pitjor en tota la història de la Lliga. El rècord, que ja havia igualat el Llevant la setmana passada, estava en mans de l'Sporting de Gijón, que va estar 24 partits sense guanyar entre 1997 i 1998. 

El Llevant va guanyar per última vegada en la Lliga el passat 10 d'abril, quan es va imposar a l'Eibar a Ipurua, i des de llavors ha aconseguit onze empats i catorze derrotes. L'equip valencià és el cuer de Primera Divisió, amb només huit punts, i ja és el conjunt més golejat de la categoria amb 32 gols en contra.

Aquesta mala ratxa va provocar la destitució de Paco López en la huitena jornada i el seu recanvi, Javier Pereira, va ser acomiadat fa dues setmanes. L'italià Alessio Lisci ha dirigit al Llevant en les dues últimes jornades, amb un empat contra Osasuna (0-0) i la derrota contra l'Espanyol (4-3).

L'equip català ha remuntat aquest dissabte un gran equip granota al RCDE Stadium, en un partit d'elevades revolucions en el qual el quadre de Lisci s'ha avançat fins a dues vegades en el marcador, però sempre s'ha trobat amb la resposta ràpida i contundent de l'amfitrió.

La primera meitat s'ha tancat amb un 1-2, amb gols de Darder, De Frutos i Son, que ha sigut expulsat amb roja directa en el 78. La reacció blanc-i-blava ha funcionat en una segona meitat amb un gol de Raúl de Tomás, en la represa, i un doblet de Puado que ha deixat en res el gol de Morales, novament assistit per De Frutos.

Radoja, positiu en covid-19

Nemanja Radoja, que estava a la convocatòria del partit però no ha jugat, ha resultat positiu en covid-19 després de la prova d'antígens que li ha practicat els serveis mèdics del club.

El futbolista ja està aïllat i sota el control i seguiment dels serveis mèdics del Llevant. Seguint el protocol sanitari, tots els jugadors, tècnics i empleats amb contacte directe s'han realitzat un test d'antígens a l'arribada a València, que ha resultat negatiu per a la resta de l'expedició.

Mustafi, tres mesos de baixa

Shkodran Mustafi, que es va retirar del partit per lesió, pateix un esquinç de grau tres en el lligament col·lateral extern del genoll dret que necessita cirurgia. S'estima un període de baixa de tres mesos.

També et pot interessar

stats