Soler i Guedes allarguen el malson del Llevant (3-4)

L'equip de Bordalás se situa fregant els llocs europeus i el granota allarga la ratxa de partits sense guanyar en Lliga.

Carlos Soler ha marcat un doblet en el derbi contra el Llevant
Carlos Soler ha marcat un doblet en el derbi contra el Llevant / LaLiga

El València s'ha emportat el derbi contra el Llevant al Ciutat de València després d'imposar-se per 3-4 i després de remuntar un 2-0 advers en un duel en el qual els valencianistes han anat de menys a més i el Llevant va fer el camí invers.

Encara que el Llevant s'ha avançat amb un 2-0 abans del minut 25, un gol de Gonçalo Guedes en el 43 ha ficat al seu equip en el partit i, en la segona part, el València no ha donat opció amb dos gols de Carlos Soler i un altre del mateix Guedes. En el temps afegit, Bardhi ha acurtat distàncies en el marcador per a deixar el resultat en el 3-4 definitiu.

Mentre el València aconseguia la seua tercera victòria seguida en Lliga, que l'apropa als llocs europeus, el Llevant continua engreixant la seua nefasta estadística i ja són 26 els partits sense guanyar els que acumula.

El debutant Marc Pubill ha sigut la principal novetat de Lisci, mentre que Bordalás, que tornava a la banqueta després de superar la covid-19, ha apostat per Guillamon per a suplir les baixes de Paulista i Alderete.

Dues accions han marcat el duel. La primera, quan el Llevant ha estavellat un baló al travesser per a posar el 3-1 al marcador i, al contraatac, el València ha trobat un penal amb el qual Carlos Soler, el migcampista més golejador de la Lliga, ha empatat el partit.

La segona ha arribat quan el picanyer Rubén Iranzo, debutant en el València també en el lateral dret, ha fet una falta quan ja havia vist una targeta groga. L'àrbitre ha decidit no assenyalar la infracció i, novament mitjançant la velocitat dels seus atacants, ha descobert la defensa granota i Guedes ha marcat el 2-4, que ha sentenciat el derbi.