El CD Eldense ix viu d'Alcorcón (0-0)

L'equip blaugrana ha sumat un punt que serveix, almenys, per a trencar la ratxa de cinc derrotes seguides

Mackay atura una pilota
Mackay atura una pilota / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
27 d'abril 2024 - 21:04 Actualitzat: 28 d'abril 2024 - 18:44

El Club Deportivo Eldense ha trencat la ratxa negativa de cinc derrotes consecutives, després d'empatar 0-0 contra l'Alcorcón al Municipal Santo Domingo. El punt serveix almenys perquè els blaugrana continuen fora de la zona de descens i que els madrilenys no els superen en la taula.

Fernando Estévez, qüestionat per la derrota al Nou Pepico Amat contra l'Albacete, ha fet molts canvis en l'onze inicial. Però el ben cert és que els d'Elda no han millorat la versió de les últimes setmanes i s'han vist superats per l'equip local. El millor en el descans ha sigut que el marcador no s'ha mogut.

En la represa, els blaugrana han oferit una versió un poc més positiva, però tampoc han aconseguit intimidar els madrilenys. De fet, Ian Mackay, el millor dels d'Elda, ha evitat el gol local amb una gran aturada. I el primer llançament a porteria del de Fernando Estévez no ha arribat fins al minut 80.

El millor per a l'Eldenc ha sigut el resultat, ja que li permet agafar un poc d'aire per a encarar la recta final de la temporada. L'equip blaugrana dormirà una jornada més fora de la zona de descens a Primera RFEF, quan només queden cinc partits perquè concloga la Lliga.

També et pot interessar

stats