El València Basket s'aferra al factor Fonteta per a escalar a la quarta posició (90-75)

Hermansson i López-Arostegui han dominat la línia exterior després de la lesió de Prepelic

Abans del partit s'ha guardat un minut de silenci per la mort de l'exselecionador espanyol Javier Imbroda / València Basket

El València Basket ha sumat contra l'Unicaja de Màlaga la cinquena victòria seguida en la Lliga ACB, un triomf que li permet fer-se un lloc entre els quatre primers de la classificació, després de la derrota d'ahir del Manresa a Santiago de Compostel·la.

El suport de l'afició taronja a la Font de Sant Lluís, on enguany encara no ha perdut cap partit, ha tornat a espentar l'equip d'un Joan Peñarroya, que continua sumant jugadors en la línia exteriors després de la lesió de Klemen Prepelic.

Martin Hermannson, amb 14 punts, ha tornat a posar l'equip a les seues mans, després de la seua gran actuació divendres contra el Tenerife, i, ajudat de la resta dels seus companys i en especial de Xabi López-Arostegui, amb els mateixos punts, trenca la ratxa de tres triomfs de l'equip malagueny.

Unicaja s'ha emportat el primer quart, 19-25, però en els tres següents no ha pogut mantindre l'anotació i n'ha fet només 50 més. Els de Peñarroya, per la seua part, han superat la vintena de punts (22, 24 i 25) en els últims tres parcials.

L'equip taronja té un balanç de díhuit triomfs i huit derrotes i supera a Manresa, que té una victòria menys, i continua empatat a triomfs amb el tercer classificat, el Badalona, amb qui té en contra el basket average particular. Els dos equips catalans han jugat un partit més que el València Basket.