El València Basket guanya Múrcia però perd Prepelic (71-72)

Duríssim partit el que ha guanyat l'equip taronja a la pista de l'UCAM Múrcia

El joc de Múrcia ha sigut dur durant tot el partit
El joc de Múrcia ha sigut dur durant tot el partit / Agència Efe

El València Basket s'ha llevat l'espina davant un UCAM Múrcia que aquesta temporada li havia guanyat a casa en la primera volta de la Lliga Endesa (86-91) i en els quarts de final de la Copa del Rei (83-86). Per fi els taronja s'han imposat per un ajustat 71-72 al Palau dels Esports de Múrcia, però han perdut a Klemen Prepelic per al que resta de temporada.

El duel s'ha jugat amb molta intensitat des del començament amb els dos equips barallant cada pilota i amb més activitat que encert. El bon fer de Víctor Claver ha sigut en el primer parcial el més destacat del xoc, un 0-9 a favor del València Basket. Un encert que li ha permés a l'equip taronja agafar el comandament del partit.

En el tram final ha arribat la mala notícia del partit: Prepelic s'ha retirat lesionat i amb un dolor al braç esquerre evident, uns símptomes que han previst el que després s'ha confirmat. El jugador eslové pateix una doble fractura en l'avantbraç i es perdrà el que resta la temporada.

Joan Peñarroya, entrenador del València Basket, no ha pogut amagar la seua preocupació per la lesió que ha patit el seu jugador i ha indicat que, en aquestes situacions, "guanyar o perdre no importa".

Amb aquest resultat el quadre taronja, cinqué classificat, arriba a les 16 victòries en 24 partits disputats, que són tres més de les que té l'UCAM, rival directe pels play-offs, amb el mateix nombre de partits.

També et pot interessar

stats