El Trofeu de l'Eurocup Women ja està a València

Poc després del migdia ha xafat terra l'expedició del València Basket, que ahir es va proclamar campiona de l'Eurocup Women 2021.

Rebuda del València Basket

El president de l'entitat taronja, Vicent Solà, ha rebut l'equip a la terminal de l'aeroport de València. La capitana Anna Gómez ha sigut la portadora del trofeu aconseguit ahir en un partit molt igualat.

La conjuntura de la pandèmia ha impedit que els aficionats reberen a l'aeroport l'equip campió d'Europa, una situació que no permetrà la celebració del primer títol continental de les xiques de Rubén Burgos amb els seguidors taronja, encara que demà sí que seran rebudes pels representants de les institucions.

Tot i això, la conquesta de la Copa sí que va ser celebrada per les jugadores al pavelló quan la capitana d'Alfara del Patriarca va recollir el trofeu. A més, el club va voler tindre un detall amb l'exentrenador Miki Vukovic, que va faltar recentment, un dels impulsors del bàsquet femení valencià.

Quasi sense temps per a recuperar-se, el València Basket disputarà divendres a les 17 hores el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga Endesa contra el Durán Maquinaria Ensino. Recordem que aquest partit es va ajornar el passat 4 d'abril a causa d'un positiu per Covid en el conjunt gallec.

Les jugadores taronja tenen un marcador favorable amb un avantatge d'11 punts, una renda que pot permetre que les xiques de Rubén Burgos continuen amb aspiracions d'aconseguir el títol de lliga en les semifinals contra l'Spar Girona.

També et pot interessar

stats