Sis receptes per a l'estiu amb productes de temporada

Pel juny, cuinem amb albergines, encisams i cogombres; i mengem nispros, cireres i meló d'alger

Sopa de tomaca valenciana amb llàgrimes de llavoretes que van cuinar a 'Així dona gust'
Sopa de tomaca valenciana amb llàgrimes de llavoretes que van cuinar en 'Així dona gust'

Cuinar amb productes de temporada és sinònim de gastronomia sostenible, on es té en compte l'origen dels ingredients, com es cultiven i com arriben als nostres mercats i, finalment, als nostres plats. Hem estrenat secció sobre cuina al nostre web, que anirem actualitzant amb receptes que promocionen aquestes fruites i verdures de temporada, notícies sobre gastronomia i compartirem els nostres programes de cuina: Cuineres i cuiners, Així dona gust, La gastroneta, Cartes en joc, El xef a casa i la secció diària de Bona vesprada per a destacar una recepta.

Fes gola amb el contingut gastronòmic d'À Punt!
Fes gola amb el contingut gastronòmic d'À Punt!

Cuinem sis plats ideals per al mes de juny

Sopa freda de meló d'alger

Carpaccio de carabasseta amb alvocat

Sopa de tomaca valenciana amb llàgrimes de llavoretes

Gaspatxo verd

Coents de Borriana amb albergina

Ensalada amb encisam meravella i tomaques de penjar

Totes les fruites i verdures per al mes de juny

Compra productes de temporada i contribueix a una gastronomia sostenible
Compra productes de temporada i contribueix a una gastronomia sostenible
També et pot interessar