L'Atlètic Llevant torna a Segona B en imposar-se en la tanda de penals

El conjunt granota ha patit per a aconseguir l'ascens.

L'Atlètic Llevant celebra el seu ascéns
L'Atlètic Llevant celebra el seu ascéns / Atlético Levante UD

Han calgut la pròrroga i els llançaments de penal per a resoldre l'eliminatòria que enfrontava l'Atlètic Llevant i l'Eivissa. L'1-0 de l'anada ha obligat l'equip d'Olaizola a jugar a l'atac, i els granotes han tingut la possessió i les ocasions de gol.

En el primer temps, han disposat de nombroses oportunitats per a marcar, però no ha sigut fins al minut 62 quan Mongil, en el llançament d'una falta, ha aconseguit variar el marcador de la Ciutat Esportiva de Bunyol. Un altre gol del central podria haver sentenciat, però l'àrbitre ha decidit anul·lar-lo. Al final, ha tocat prolongar el partit.

La pròrroga ha sigut disputada i, encara que els minuts han començat a pesar en les cames dels futbolistes, els dos equips han pogut desequilibrar la balança després d'alguna arribada perillosa, però el marcador no ha tornat a canviar.

Han arribat a la temuda tanda de penals, que hui ha sigut més agònica que mai. Onze llançaments s'han fet des dels onze metres fins aplegar a l'últim, el de Manzanara, que ha suposat el definitiu 4-3.

Amb la victòria, el filial del Llevant torna a la categoria de bronze després d'una temporada. Ha sigut un camí complicat per al conjunt llevantinista, però ha valgut la pena.