El Vila-real torna a guanyar quan més ho necessitava

El Vila-real s'imposa per 2-1 al Leganés, amb gols de Víctor Ruiz i Bacca. El colombià suma tres jornades consecutives marcant.

Bacca celebra el segon gol del Vila-real
Bacca celebra el segon gol del Vila-real / Domenech Castelló (EFE)

El Vila-real s'imposà per 2-1 al Leganés, amb gols de Víctor Ruiz i Bacca. El colombià va anotar en el minut 55 el seu gol dotze en la Lliga i suma tres jornades consecutives marcant.

Després de tres partits sense guanyar, els groguets patiren els últims minuts per aconseguir tres punts claus en un moment definitiu quan resten cinc jornades per a acabar la Lliga.

Tot i això, el gol de Brasanac en el minut 81 va crear nerviositat a la graderia i al terreny de joc, on els madrilenys van provocar que els aficionats demanaren la fi del partit insistentment. Els groguets, atemorits pel record del partit empatat a Sevilla a les acaballes de l'enfrontament  la passada jornada, s'arreplegaren en defensa per a defendre una victòria que facilita als homes de Javi Calleja tres punts que poden ser definitius per a assegurar-se la classificació per tal de disputar competició europea la pròxima temporada.

El Vila-real va arribar al descans amb un avantatge d'1-0 gràcies al gol de Víctor Ruiz a la treta d'un córner en el minut 42. Aquest és el segon gol del defensa esta temporada. Els groguets aprofitaren la primera ocasió clara de gol de la primera part, ja que, fins a aquest moment a penes havien posat en perill la porteria de Cuéllar. Tot el contrari, en el primer període va ser el Leganés qui va estar a punt de trencar la igualada en el minut 39 quan una cabotada de Beauveu va eixir fregant el pal dret de la porteria d'Asenjo.

Després de passar pels vestidors, els de Calleja eixiren disposats a sentenciar el partit i en tres minuts ja havien tingut tres oportunitats de gol abans que Bacca en el minut 55 marcara des de fora de l'àrea.

A la fi, victòria transcendental i tres punts que, després de l'empat del Sevilla a la Corunya contra el Deportivo, assenten el Vila-real en el sisé lloc de la classificació a l'espera del que dijous faça el Betis contra Las Palmas. Una derrota del conjunt andalús afavoriria al Vila-real abastar el cinqué lloc.