Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Arròs amb sobrassada i parmesà, la recepta amb la qual Gata de Gorgos sorprén Hu Zhao

El presentador de Xino xano és un enamorat dels menjars tradicionals valencians i li agrada molt cuinar

Hu Zhao descobreix una recepta d'arròs a Gata de Gorgos / À Punt Mèdia

En el programa Xino xano dedicat a la localitat de Gata de Gorgos, a la Marina Alta, hi ha un dels restaurants del poble que ha sorprés el presentador Hu Zhao. Es diu Ca Parra. El xinés quasi valencià d’adopció, és un enamorat dels menjars tradicionals valencians. I com li ha dit a Anto, membre de l'equip de professionals de Ca Parra, ell a sa casa, actualment, sols cuina menjars valencians. Sols d'ací. La seua actitud és d'immersió total, això sí, voluntària, que és quan es gaudeix de veritat.

A més a més, com els ha confessat als responsables, ell és un vertader col·leccionista de receptes. “A mi la cuina m’encanta. De menut el meu iaio m'ensenyava a cuinar.” Així que dit i fet, Hu s’ha col·locat el barret de cuiner i de la mà d’Ana, la cuinera, ha començat a preparar el sofregit de l’arròs amb sobrassada amb parmesà.

El sofregit amb l'arròs ja inclós / À Punt Mèdia

El procés sembla molt senzill:

Pots veure el programa sencer ací:

la Marina Alta Cuina Arròs