L’emotiu retrobament de Hu amb el seu germà a Montanejos

Durant tot el programa els montaneixins han estat preparant una festa sorpresa per a Hu, que no havia celebrat el seu aniversari des que va arribar a Espanya

Hu es retroba amb el seu germà després de 3 anys
02 de setembre 2023 - 09:43

L’última entrega de Xino Xano ha sigut especialment emotiva, i és que des del moment en què els montaneixins es van assabentar que Hu no ha celebrat el seu aniversari des que viu a Espanya, van decidir fer-li una festa sorpresa. L’explicació del perquè Hu no ha celebrat el seu aniversari és ben senzilla: a la Xina el calendari és lunar, mentre el nostre és solar. Per tant, Hu no sap amb quin dia es correspon el dia del seu naixement al nostre país. L’anècdota no passa desapercebuda per al seu instructor d’escalada, Rafa, i per això decideix comboiar tot el poble per a celebrar l’aniversari de Hu.

Així, veiem durant tot el programa com els habitants del poble s’inventen un bingo com a excusa per convidar a Hu a la festa o fan el possible per amagar el patís d’aniversari del protagonista. Hu rep gratament la sorpresa, però, no obstant això, la sorpresa més gran arribarà al final del programa, quan descobrim que el portador del pastís d’aniversari és ni més ni menys que el germà de Hu, que feia tres anys que no el veia.

Pots veure el programa complet ací:

També et pot interessar

stats