Tomaca valenciana farcida de formatge fresc

Fàcil
25 minuts
2 persones

Textures fresques per a delectar els paladars en l'entrada a l'estiu

Tomaca valenciana farcida de formatge fresc
Tomaca valenciana farcida de formatge fresc
14 de juliol 2022 - 20:20

A la Comunitat Valenciana hi ha productes de gran qualitat; una prova d'açò són els formatges. Aquest plat utilitza formatge fresc, del qual hi ha distints tipus: des del blanquet fins al de cassoleta.

Aquesta recepta és idònia per als dies calorosos, ja que combina la suavitat i l'esponjositat del formatge amb l'acidesa addictiva de la tomaca per a crear una explosió de sabors adequats per a l'estiu.

  • 2 tomaques valencianes
  • 150 g de formatge fresc de mocador
  • 100 g de pimentó roig
  • 100 g de pimentó verd
  • Brots de ceba
  • 1 ceba roja en vinagre
  • Vitets en salmorra
  • Moixama
  • Ametles filetejades
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Escaldem i refredem la tomaca, la pelem i li llevem la part superior.
  2. Buidem la tomaca i reservem la polpa.
  3. En un bol, mesclem els pimentons picats, el formatge i la ceba en vinagre.
  4. Adobem amb oli i sal i omplim les tomaques amb la mescla.
  5. Ho servim amb els vitets, els brots de ceba, la moixama i les ametles filetejades.

Ara és el teu torn!

Aquest plat és molt senzill d'elaborar i, a més, es fa amb ingredients típics de la Comunitat Valenciana i té un gran sabor.

Què esperes per a fer aquesta deliciosa recepta?

També et pot interessar