Directes

Terrina d'anguila, poma i foie

Intermedi
3 hores
4 persones

Un plat tan refinat com deliciós

Terrina d'anguila, poma i foie
27 d'abril 2023 - 19:59
  • 500 g de foie-gras semicuit
  • 450 g d'anguila fumada
  • 250 g de mantega
  • 4 cebes tendres
  • 4 pomes Granny Smith
  • Sucre moreno
  1. Sofregim la ceba amb mantega durant una hora.
  2. Escorrem la ceba i la reservem.
  3. Tallem rodanxes de poma i les disposem dins d’un motle.
  4. Hi disposem capes de ceba, foie-gras i anguila, separades per capes de poma.
  5. Ho acabem amb una capa de poma.
  6. Ho premsem amb un pes i ho reservem al fred durant 2-3 hores.
  7. En tallem racions, ho empolvorem amb sucre i ho caramel·litzem.

Nutrició: foie-gras

Delícia per al paladar, però una bomba per a la salut. El salva que es tracta d’un producte que es pren en comptades ocasions. No obstant això, la important quantitat de greixos saturats i colesterol que aporta en desaconsellen totalment el consum en persones que estiguen tractant-se el colesterol i la hipertensió, que tinguen problemes cardiovasculars o que hagen de controlar-se el pes. Per a la resta de la població, poden prendre’n perfectament, de manera puntual, i en el context d'una dieta sana i equilibrada. També se n’han d’abstindre les persones propenses a patir gota.

Receptes amb peix Receptes amb carn

També et pot interessar