Directes
Ara en la televisió
ATRAPA'M SI POTS

Piadina amb verdures

Intermedi
90 minuts
2 persones

Quando arrivo a casa... una piadina!

Piadina amb verdures
  • 250 g de tomaques “cherry”
  • 100 g de moixama
  • 1 albergina
  • Julivert fresc
  • Timó fresc 
  • Créixens 
  • Olives del cuquello sense pinyol
  • Sucre
  • Pebre roig dolç
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • Alls
  • Sal

Per a la piadina:

  • 500 g de farina 
  • 75 de sagí 
  • 15 g de llet 
  • 5 g de rent de forner
  • Aigua
  1. Pastem tots els ingredients de la “piadina” i la deixem reposar.
  2. Rostim l’albergina i confitem les tomaques al forn.
  3. Dividim la massa i l’estirem.
  4. Coem la massa en una paella a foc mitjà.
  5. Servim la “piadina” acompanyada de les verdures, les olives, les herbes i la moixama .

Sabeu què són els créixens?

Podríem dir que és una verdura aquàtica ja que pot viure dins de l'aigua. És silvestre i, encara que es comercialitza, la podem trobar a la muntanya a la vora de rius i fonts. La seua presència indica que l'aigua és pura i sense contaminació. En molts llocs també li diuen caputxina (en castellà "berro").

També et pot interessar